ΑΕΚ: Αυξάνεται ο ανταγωνισμός για Πινέδα

ΑΕΚ: Αυξάνεται ο ανταγωνισμός για Πινέδα

Newsroom
ΑΕΚ: Αυξάνεται ο ανταγωνισμός για Πινέδα

bet365

Εκτός από τη Ράγιο Βαγεκάνο, κι άλλες τρεις ομάδες και συγκεκριμένα οι Μαγιόρκα, Φέγενορντ και Σταντάρ Λιέγης φέρονται να είναι πλέον ενδιαφερόμενες για τον μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ, όπως έχετε διαβάσει, παραμένει στο παιχνίδι για τον Ορμπελίν Πινέδα, με τη Θέλτα να αρχίζει να πιέζεται και τις μεξικανικές Τσίβας και Τολούκα να έχουν τεθεί εκτός μάχης καθώς ο παίκτης δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο 26χρονος Μεξικανός χαφ είναι θετικός για την ΑΕΚ λόγω της παρουσίας του Ματίας Αλμέιδα, ωστόσο η Θέλτα αποτελεί εξ αρχής εμπόδιο προσπαθώντας να πουλήσει τον παίκτη και όχι να τον δανείσει με οψιόν αγοράς.

Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα από το Μεξικό, η Ένωση αποκτά κι άλλους ανταγωνιστές από την Ευρώπη, καθώς εκτός της Ράγιο Βαγεκάνο, έχουν εμφανιστεί επίσης η Μαγιόρκα, η Φέγενορντ και η Σταντάρ Λιέγης που επίσης καλοβλέπουν την περίπτωση του Πινέδα.

Πάντως για καμία από αυτές δεν επισημαίνεται ότι κινούνται να τον αγοράσουν από τη Θέλτα και για την ώρα φαίνεται πως πιθανότατα όλες να εξετάζουν τον δανεισμό με οψιόν αγοράς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα