Bild: «Προπονήθηκε ξανά ο Νάραϊ - Ζητά 2εκ. από τον ΠΑΟΚ η Φορτούνα»

Bild: «Προπονήθηκε ξανά ο Νάραϊ - Ζητά 2εκ. από τον ΠΑΟΚ η Φορτούνα»

Newsroom
Bild: «Προπονήθηκε ξανά ο Νάραϊ - Ζητά 2εκ. από τον ΠΑΟΚ η Φορτούνα»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής «BILD», ο Νάραϊ επέστρεψε στις προπονήσεις της Φορτούνα Ντίσελντορφ, με την γερμανική ομάδα να εμμένει στα 2 εκ. ευρώ ως τιμή πώλησής του.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ εμφανίστηκε και πάλι σήμερα το πρωί στην προπόνηση της Φορτούνα Ντίσελντορφ ακολουθώντας κανονικά το πρόγραμμα μετά την απουσία του από το τελευταίο φιλικό της γερμανικής ομάδας κατόπιν επιθυμίας του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ιθύνοντες της Φορτούνα έχουν ενημερώσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως δεν πρόκειται να αφήσουν τον Νάρεϊ για λιγότερα από 2 εκ. ευρώ. Το μόνο που θα κάτσουν να διαπραγματευτούν ο Άλοφς και οι δικοί του είναι το πως αυτό το ποσό θα καταμεριστεί. Δηλαδή πόσα θα είναι τα καθαρά χρήματα, πως θα πληρωθούν και πόσα θα είναι με μπόνους. Αλλά τα περίπου 2 εκ. ευρώ που θέλουν δεν πρόκειται να αλλάξουν και γι' αυτό έπεσε στο κενό και η τελευταία προσπάθεια του ΠΑΟΚ με την βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα