Τιούνε και Άλοφς για Νάρεϊ: «Ήταν επιθυμία του να μην είναι στην ομάδα»

Τιούνε και Άλοφς για Νάρεϊ: «Ήταν επιθυμία του να μην είναι στην ομάδα»

Newsroom
Τιούνε και Άλοφς για Νάρεϊ: «Ήταν επιθυμία του να μην είναι στην ομάδα»

bet365

Ο τεχνικός της Φορτούνα, Ντάνιελ Τιούνε και ο αθλητικός διευθυντής, Κλάους Άλοφς αναφέρθηκαν και πάλι στην απόφαση του Κάλεντ Νάρεϊ να μην παίξει στο φιλικό ζητώντας να φύγει, τονίζοντας πως είναι επιθυμία του παίκτη να μην βρίσκεται στην ομάδα.

Το σήριαλ απόκτησης του Κάλεντ Νάρεϊ από τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται, με τον Γερμανό εξτρέμ να τονίζει πως δεν θέλει να παίξει στο φιλικό με την Τβέντε, καθώς επιθυμεί να αποχωρήσει. Στο θέμα αυτό αναφέρθηκε ο τεχνικός της Φορτούνα, Ντάνειλ Τιούνε τονίζοντας τα εξής: «Πρέπει να δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε. Μην ρίχνετε άλλο λάδι στη φωτιά. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γι’ αυτό. Δεν ξέρω κατά πόσο θα επηρεαστεί η ομάδα. Ένας παίκτης θέλει μια αλλαγή στην καριέρα του και είναι λογικό. Αν τον έχουμε μαζί μας εννοείται ότι θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί του. Εάν τελικά δεν είναι διαθέσιμος, δε θα το κάνουμε θέμα μέσα στην ομάδα. Ήταν επιθυμία του Νάρεϊ να μην είναι στην ομάδα. Θα το δούμε το θέμα τις επόμενες ημέρες».

Από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής των Γερμανών, Κλάους Άλοφς είπε: «Δεν είμαστε χαρούμενοι, αλλά αποδεχτήκαμε την απόφαση του αφού μιλήσαμε μαζί του. Δεν υπάρχει συμφωνία με άλλο σύλλογο. Μας εξέπληξε πραγματικά, αλλά υποθέτω ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε επαγγελματικά την όλη κατάσταση. Τι έπρεπε να είχαμε κάνει; Να τον βάζαμε να παίξει με το ζόρι; Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό του. Θα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί και εάν ο Νάρεϊ θα έχει την ίδια στάση μέχρι την επίσημη έναρξη της σεζόν, σε περίπτωση που το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει έως τότε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα