ΑΕΚ: «Επιβεβαίωση προτεραιότητας για τους περσινούς κατόχους διαρκείας»

ΑΕΚ: «Επιβεβαίωση προτεραιότητας για τους περσινούς κατόχους διαρκείας»

Newsroom
ΑΕΚ: «Επιβεβαίωση προτεραιότητας για τους περσινούς κατόχους διαρκείας»

bet365

Η ΑΕΚ έδωσε λεπτομέρειες για τους περσινούς κατόχους που επιθυμούν να αγοράσουν το νέο εισιτήριο διαρκείας στην OPAP Arena ηλεκτρονικά.

Όπως συνέβη και με τις δύο προηγούμενες κατηγορίες, τριετίας και Β-Γ Εθνική, θα πρέπει να ακολουθήσουν αυτή τη διαδικασία για να πιστοποιηθεί πως ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, ωστε να αγοράσουν εισιτήριο κατά προτεραιότητα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Εν όψει της δεύτερης περιόδου διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 (από την Παρασκευή 22 Ιουλίου, μέχρι και τη Δευτέρα 1 Αυγούστου), η οποία αφορά τους περσινούς κατόχους, η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει τα εξής:

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους μέσω διαδικτύου, προκειμένου να αποφύγουν πιθανή αναμονή στο φυσικό σημείο πώλησης ή στο τηλεφωνικό κέντρο, θα πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδικασία «επιβεβαίωσης προτεραιότητας», ώστε να πιστοποιηθεί ότι πράγματι ανήκουν στην κατηγορία των περσινών κατόχων.

Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να συμπληρώσει τα στοιχεία του στην φόρμα που θα αναρτηθεί στο aekfc.gr και να λάβει απάντηση στο e-mail που θα δηλώσει, με τον κωδικό που θα του επιτρέψει μόλις ανοίξει το σύστημα πώλησης να προχωρήσει στην αγορά του διαρκείας του. Η διαδικασία επιβεβαίωσης προτεραιότητας θα αρχίσει από την Τρίτη 12 Ιουλίου στις 12:00 και θα ολοκληρωθεί αυστηρά το Σάββατο 16 Ιουλίου στις 14.00.

Προσοχή: Οι φίλαθλοι που σκοπεύουν να αγοράσουν το διαρκείας τους από το φυσικό σημείο πώλησης ή τηλεφωνικά, δεν έχουν λόγο να ακολουθήσουν τη διαδικασία «επιβεβαίωσης προτεραιότητας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα