Ο Άρης ανοίγει τη λίστα των επιλογών για την κορυφή της επίθεσης

Ο Άρης ανοίγει τη λίστα των επιλογών για την κορυφή της επίθεσης

Ο Άρης ανοίγει τη λίστα των επιλογών για την κορυφή της επίθεσης

bet365

Η έλευση του παρτενέρ του Άντρε Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης είναι από τις μεταγραφικές εκκρεμότητες του Άρη, γι’ αυτό άνοιξε ξανά η σχετική λίστα με σκοπό να προχωρήσει σύντομα στην τελική επιλογή.

Η περίπτωση του Σάντι Μίνα δείχνει να απομακρύνεται από το προσκήνιο. Κατά τα ισπανικά media, ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Άρη, δίχως αυτό να επιβεβαιώνεται από τους «κίτρινους». Ουσιαστικά πρόκειται για μια υπόθεση η οποία εν τη γενέσει της εμφάνιζε υψηλότατο βαθμό δυσκολίας. Δεν θα είχε προκύψει ποτέ αν ο ποδοσφαιριστής δεν είχε καταδικαστεί πρωτόδικα (σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης) από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ανδαλουσίας για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης καθώς εκεί ανατράπηκε η αθλητική ζωή του. Η Θέλτα τον απέκλεισε από κάθε αθλητική δραστηριότητά της, έπαψε να καταβάλλει τις δόσεις του συμβολαίου και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία θέση στην ομάδα αναζητώντας παράλληλα έναν τρόπο λύσης της συνεργασίας.

Μιλώντας με τον Άμπραχαμ Μαρτίνες (ρεπόρτερ της AS) στον αέρα του Metropois 95.5, εξήγησε τους λόγους, της διστακτικότητας του ποδοσφαιριστή για μετακόμισης στην Ελλάδα. «Έχει αμφιβολίες για την Ελλάδα καθώς προτιμά να πάει σ’ ένα περιβάλλον και σε μια κοινωνία με λιγότερες κοινωνικές ευαισθησίες όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Γνωρίζει επίσης ότι ο Τύπος θα ασχολείται έντονα μαζί του κι αυτός είναι αποτρεπτικός παράγοντας γιατί προτιμά να ζήσει στην ηρεμία πριν έρθει η εκδίκαση της έφεσης όπου προφανώς υπάρχει το ενδεχόμενο να καταλήξει στη φυλακή».

Υπό αυτές τις συνθήκες, κύρια εκτίμηση των Ισπανών ήταν ότι ο ποδοσφαιριστής θα προτιμήσει να παίξει για 1-2 χρόνια (έως ότου εκδικαστεί η έφεση) σε χώρες όπως το Κατάρ ή η Αραβία, σύμφωνα όμως με τα media, πρόσφατα απέρριψε πρόταση από τα Εμιράτα. «Ξέρω ότι το περιβάλλον του δουλεύει προς αυτήν την κατεύθυνση καθώς μέχρι την εκδίκαση της έφεσης, η Ισπανία έχει τελειώσει για τον Σάντι Μίνα», συμπλήρωσε ο Ισπανός συνάδελφος.

Ο Άρης δεν έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες των Ισπανών περί αρνητικής απάντησης, είναι δεδομένο όμως ότι άνοιξε εκ νέου τη λίστα των επιλογών του. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται για εναλλακτικές λύσεις γιατί οι περιπτώσεις που τον απασχόλησαν και δεν προχώρησαν δεν είχαν αγωνιστικό υπόβαθρο. Οι λόγοι ήταν καθαρά οικονομικοί κι επειδή οι απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών άγγιξαν ακόμη και τα 1.5 εκατομμύρια ευρώ όπως για παράδειγμα συνέβη με τον Όσκαρ Εστουπινάν ή τον Εμπαγιέ Νιανγκ κι άλλες περιπτώσεις ελεύθερων παικτών. Οι «κίτρινοι» δεν θα μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης σ’ αυτή την οικονομική βάση καθώς είναι απαγορευτική για τα δεδομένα που έχουν θέσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα