Φαμπιάνο: «Το σημαντικό είναι να βρούμε ρυθμό κόντρα στην Γκόμελ»

Φαμπιάνο: «Το σημαντικό είναι να βρούμε ρυθμό κόντρα στην Γκόμελ»

Newsroom
Φαμπιάνο: «Το σημαντικό είναι να βρούμε ρυθμό κόντρα στην Γκόμελ»

bet365

Ο Φαμπιάνο δεν στάθηκε τόσο στο φιλικό με τον Άρη Λεμεσού, αλλά στον αγώνα των «κιτρίνων» με τη Γκόμελ για το Conference League τονίζοντας πως θα πρέπει οι Θεσσαλονικείς να βρουν ρυθμό στο ματς αυτό.

Τελευταίο φιλικό για τον Άρη στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, με τους «κίτρινους» να χάνουν με 1-0 από τον Άρη Λεμεσού. Μετά το τέλος του αγώνα ο Φαμπιάνο μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

«Είναι προετοιμασία, πάντα είναι δύσκολο με προπονήσεις καθημερινές και φιλικά κάθε τρεις μέρες. Το σημαντικό είναι να ξέρουμε ότι κάθε μέρα βελτιωνόμαστε. Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε συγκεκριμένα πράγματα και θα το κάνουμε στη συνέχεια. Στόχος είναι η 21η του μηνός ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς.

Η ιδέα είναι να είμαστε έτοιμοι στις 21 Αυγούστου με τη Γκόμελ. Σίγουρα θέλουμε να νικάμε σε όλα τα ματς. Αλλά προερχόμαστε από προπονήσεις, με νέους παίκτες, κι έρχονται κι άλλοι παίκτες. Αυτά τα παιχνίδια σου δείχνουν τί πρέπει να κάνεις στις προπονήσεις ώστε να βρεις ρυθμό και να είσαι έτοιμος στις 21 Αυγούστου. Το σημαντικό είναι να βρούμε ρυθμό στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα