ΑΕΚ: Τουρκικά σενάρια για Κόκερ

ΑΕΚ: Τουρκικά σενάρια για Κόκερ

Newsroom
ΑΕΚ: Τουρκικά σενάρια για Κόκερ

bet365

Στην Τουρκία συνδέουν ξανά την ΑΕΚ με τον 30χρονο Άγγλο στόπερ που ανήκει στη Φενέρμπαχτσε.

Νέα σενάρια από τη γειτονική χώρα για τον Στίβεν Κόκερ και την ΑΕΚ. Ο 30χρονος Άγγλος αμυντικός, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2023 στη Φενέρ, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης και στην Τουρκία τον συνδέουν ξανά με την Ένωση. Ο Κόκερ και το περσινό καλοκαίρι είχε συνδεθεί με την ΑΕΚ, έχοντας μείνει ελεύθερος από την Αλάνιασπορ, όπου υπήρξε συμπαίκτης των Τζαβέλλα και Μπακασέτα.

Στη Φενέρμπαχτσε δεν έπιασε, δόθηκε δανεικός στην Γκαζιαντέπ, πραγματοποιώντας 27 συμμετοχές τη σεζόν που μας πέρασε. Ο Κόκερ είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την Τότεναμ, ενώ στη συνέχεια πέρασε από διάφορες ομάδες του Νησιού, όπως τη Γέοβιλ, την Μπρίστολ Σίτι, τη Σουόνσι, την Κάρντιφ, την ΚΠΡ, τη Σαουθάμπτον, τη Λίβερπουλ και την Νταντί.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα