Παναθηναϊκός: Ο Μπεκ κατάφερε να παίξει λιγότερο ακόμα και από τον Βέμερ

Παναθηναϊκός: Ο Μπεκ κατάφερε να παίξει λιγότερο ακόμα και από τον Βέμερ

Παναθηναϊκός: Ο Μπεκ κατάφερε να παίξει λιγότερο ακόμα και από τον Βέμερ

bet365

Ο Ούφε Μπεκ αποχαιρέτησε την Τρίτη (05/07) τον Παναθηναϊκό έχοντας πετύχει ένα κατόρθωμα που λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν όταν υπέγραψε στο «τριφύλλι».

Είναι γνωστό πως ο Δανός εξτρέμ δεν πέρασε και τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του στον Παναθηναϊκό, αφού αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμού που τον οδήγησαν μετά από ένα σημείο να χάσει και την εμπιστοσύνη των προπονητών του (και των πέντε που είχε).

Όλα αυτά τον οδήγησαν μοιραία να έχει πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής, αλλά πόσο είναι αυτό το «λίγο»;

Ο Ούφε Μπεκ ήρθε στους «πράσινους» τον Αύγουστο του 2019 κι έμεινε μέχρι τον Ιούλιο του 2022, ήτοι τρία ολόκληρα χρόνια. Πόσες συμμετοχές είχε σ' αυτά με την φανέλα του «τριφυλλιού»; Δεκαέξι ολόκληρες! Αν το διαιρέσει κανείς με τα χρόνια που έμεινε στην ομάδα βγαίνουν περίπου πέντε ανά χρονιά. Βέβαια το αστείο στην όλη υπόθεση είναι ότι τις έκανε όλες την πρώτη σου σεζόν και από τότε δεν φόρεσε ποτέ ξανά την φανέλα της ομάδας. Αν το μετρήσουμε σε αγωνιστικά λεπτά, ο Δανός έφτασε τα 510 στο σύνολο σε όλη του την «πράσινη» καριέρα, δηλαδή αγωνιζόταν κατά μέσο όρο περίπου 32 λεπτά ανά ματς.

Θα μου πείτε τι εντυπωσιακό έχει αυτό και γιατί τα καταγράφουμε όλα αυτά; Γιατί ο Μπεκ κατόρθωσε να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό σε τρία χρόνια λιγότερο απ' ότι αγωνίστηκε ένας άλλος παίκτης της «συνομοταξίας» του, ο Γερμανός Γιενς Βέμερ σε δύο!

Βλέπετε ο 34χρονος πλέον δεξιός μπακ, που ήρθε στο «τριφύλλι» τον Ιούλιο του 2015 ως ελεύθερος από την Πάντερμπορν που αγωνιζόταν στην Bundesliga εκείνη τη χρονιά, έμεινε δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό κι έπαιξε συνολικά 10 παιχνίδια. Κι εκείνος βέβαια πάτησε χορτάρι μόνο την πρώτη σεζόν, αφού την επόμενη τέθηκε ουσιαστικά εκτός ομάδος.

Μπορεί οι συμμετοχές του να είναι λιγότερες από κείνες του Μπεκ, όμως αν το πάμε σε επίπεδο αγωνιστικό λεπτών, που είναι και η ουσία, ο Γερμανός δεξιός μπακ αγωνίστηκε 831 λεπτά (περίπου 83 ανά παιχνίδι). Δηλαδή παρ' ότι είχε έξι παιχνίδια λιγότερα από τον Δανό, κατόρθωσε μέχρι κι αυτός να παίξει 321 λεπτά παραπάνω από κείνον.

Δεν το λες και μικρό αυτό που πέτυχε ο Μπεκ, ο οποίος φυσικά δεν παρέλειψε να αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό, κάνοντας μία ανάρτηση στην οποία ευχαριστούσε τον σύλλογο, τους συμπαίκτες του, το επιτελείο και τους οπαδούς της ομάδας για τα υπέροχα τρία χρόνια που πέρασε, παρ' ότι παραδέχθηκε πως τα πράγματα στην Ελλάδα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα