«Ο Ολυμπιακός θέλει να ολοκληρώσει γρήγορα τη μεταγραφή του Εμποκού»

«Ο Ολυμπιακός θέλει να ολοκληρώσει γρήγορα τη μεταγραφή του Εμποκού»

Newsroom
 «Ο Ολυμπιακός θέλει να ολοκληρώσει γρήγορα τη μεταγραφή του Εμποκού»

bet365

Στη Γαλλία μεταδίδουν εκ νέου πως οι «ερυθρόλευκοι» πιέζουν για την απόκτηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού της Ρεμς.

Στη μεταγραφική «καθημερινότητα» του Ολυμπιακού διατηρούν τον Ναθάναελ Εμπουκού τα γαλλικά ΜΜΕ. Μετά τις χθεσινές αναφορές για πρόταση των «ερυθρολεύκων» στη Ρεμς ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ ώστε να αποκτήσουν τον 20χρονο ακραίο, νέες σημερινές (5/7) μεταδίδουν κάτι αντίστοιχο και «συντηρούν» το θέμα.

Χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «foot-sur7.fr» σχολίασε ότι «ο Εμπουκού είναι στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Ligue 1, συμπεριλαμβανομένων των Μαρσέιγ, Λιόν και Μονακό. Ωστόσο, εξετάζεται και από ξένους συλλόγους. Μάλιστα, η πρόταση που έχει φτάσει στα γραφεία της Ρεμς είναι από το εξωτερικό. Ο λόγος για τον Ολυμπιακό, που προσφέρει πέντε εκατομμύρια ευρώ και ελπίζει να ολοκληρώσει γρήγορα τη μεταγραφή του. Μάλιστα, η Ρεμς έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του που είναι ο Ραφίκ Γκουϊτάνε, ο οποίος είχε πέρσι δοθεί δανεικός στη Μαρίτιμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα