Πρόβα τζενεράλε με Ιωνικό (14/7) στο «Κλ. Βικελίδης»

Πρόβα τζενεράλε με Ιωνικό (14/7) στο «Κλ. Βικελίδης»

Newsroom
Πρόβα τζενεράλε με Ιωνικό (14/7) στο «Κλ. Βικελίδης»

bet365

Ο Άρης ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με τον Ιωνικό (14/7, 21:00) στο «Κλ. Βικελίδης» η οποία θα είναι η τελευταία πριν τα παιχνίδια με την Γκόμελ.

Το πλάνο του Άρη περιλάμβανε δύο φιλικά προετοιμασίας για το διάστημα μεταξύ Αυστρία και των αναμετρήσεων με την Γκόμελ στις 21 και 27 Ιουλίου κι έτσι μετά τον προγραμματισμό του αγώνα με τον Ολυμπιακό (11/7, 21:00) οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν και τον Ιωνικό (14/7, 21:00) στο «Κλ. Βικελίδης». Με αυτά θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας του Χερμάν Μπούργος ενόψει της συμμετοχής της στην προκριματική φάση του Conference League.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που γίνεται στην Αυστρία η ΠΑΕ Άρης η ΠΑΕ Άρης σημείωσε ότι… «η πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας επί αυστριακού εδάφους (ασκήσεις πρόληψης και ενδυνάμωσης, παιχνίδι κατοχής μπάλας και παιχνίδι τακτικής).

Οι Μάτεο Γκαρσία, Γιακούμπ Μπράμπετς και Κώστας Χρυσόπουλος, που είχαν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό φιλικό με τη Γάνδη, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Πάπε Σέικ Ντιόπ έκανε θεραπεία (ο 24χρονος διεθνής Σενεγαλέζος μέσος, που έχει ένα χτύπημα στην περιοχή του αστραγάλου από το παιχνίδι με τη βέλγικη ομάδα, θα δοκιμάσει αύριο να προπονηθεί)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα