Αρης: Ανακοίνωσε φιλικό με τον Ολυμπιακό την προσεχή Δευτέρα

Newsroom
Αρης: Ανακοίνωσε φιλικό με τον Ολυμπιακό την προσεχή Δευτέρα

bet365

Άρης και Ολυμπιακός συμφώνησαν στη διεξαγωγή φιλικού αγώνα ο οποίος θα γίνει τη Δευτέρα (11/7, 21:00) στο «Κλ. Βικελίδης» και οι «κίτρινοι» προχώρησαν στην έκδοση ανακοίνωσης για την αγορά εισιτηρίων.

Επιστρέφοντας από την Αυστρία ο Άρης θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες πριν την πρεμιέρα (21/7) απέναντι στην Γκόμελ για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League και ο πρώτος είναι απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» την προσεχή Δευτέρα (11/7, 21:00). Μάλιστα οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν τις τιμές των εισιτηρίων οι οποίες διαφέρουν καθώς είναι χαμηλότερες για τους κατόχους διαρκείας καθώς οι κάτοχοι δεν έχουν δωρεάν είσοδο.

Για την ακρίβεια οι τιμή των εισιτηρίων στις θύρες 1,2 και 3 ανέρχεται στα 10 ευρώ για τους κατόχους και στα 15 για τους μη κατόχους. Στις αντίστοιχες 7,9 ισχύει η τιμή των 20 ευρώ για τους κατόχους και 25 για τους μη κατόχους και στις VIP είναι 30 και 40 ευρώ αντίστοιχα.

Η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά έως 14 ετών και για τους κατόχους του πακέτου εισιτηρίων των αγώνων Ολυμπιακού, ΑΕΚ στα περσινά Playoffs.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα