Λαμία: Το πρόγραμμα της προετοιμασίας και τα φιλικά

Newsroom
Λαμία: Το πρόγραμμα της προετοιμασίας και τα φιλικά

bet365

Από την Πέμπτη 14 Ιουλίου οι παίκτες της Λαμίας θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και θα πραγματοποιήσουν την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν.

Η πρώτη συγκέντρωση έχει οριστεί συγκεκριμένα για τις 19:00 στις 14 Ιουλίου στο «Αθανάσιος Διάκος», με την προπόνηση να είναι ανοικτή για τους φιλάθλους.

Επίσης η Λαμία ανακοίνωσε και τα φιλικά με Νίκη Βόλου, Λεβαδειακό, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ιωνικό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Λαμίας:

Μετά το πέρας των σύντομων φετινών διακοπών τους οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 επιστρέφουν στην ποδοσφαιρική δράση.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας έχει ως εξής:

Την Τετάρτη 13/7 θα αφιχθούν όλοι στην πόλη της Λαμίας για τις τελικές λεπτομέρειες εν όψει της νέας σεζόν.

Την Πέμπτη 14/7 το πρωί οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ και θα κάνουν ιατρικές εξετάσεις ενώ το απόγευμα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση – προπόνηση στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” η οποία θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους.

Την Παρασκευή 15/7 και το Σάββατο 16/7 το πρωί θα πραγματοποιηθούν οι εργομετρικές εξετάσεις με παράλληλες απογευματινές προπονήσεις.

Την Κυριακή 17/7 η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “ΜΟΝΤΑΝΑ” και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι την Παρασκευή 29/7.
Στην διάρκεια της παραμονής της στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την ΑΕΛ, την Πέμπτη 28/7.

Μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι ο προπονητικός κύκλος της ομάδας θα συνεχιστεί στην πόλη της Λαμίας και έχουν προγραμματιστεί τα εξής φιλικά παιχνίδια:

Τετάρτη 3/8/2022 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΛΑΜΙΑ
Σάββατο 6/8/2022 ΛΑΜΙΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Παρασκευή 12/8/2022 ΛΑΜΙΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σάββατο 13/8/2022 ΛΑΜΙΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ

Με νεότερη ανακοίνωση θα γίνουν γνωστές οι ώρες και περισσότερες λεπτομέρειες για τα φιλικά παιχνίδια!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα