ΑΕΚ: Πρόγραμμα ανάπτυξης γκολκίπερ με υπεύθυνο τον Χιώτη, στη δεύτερη ομάδα ο Μιχαηλίδης

ΑΕΚ: Πρόγραμμα ανάπτυξης γκολκίπερ με υπεύθυνο τον Χιώτη, στη δεύτερη ομάδα ο Μιχαηλίδης

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Πρόγραμμα ανάπτυξης γκολκίπερ με υπεύθυνο τον Χιώτη, στη δεύτερη ομάδα ο Μιχαηλίδης

bet365

Αλλαγές στις θέσεις των προπονητών τερματοφυλάκων στην ΑΕΚ. Ο Κάρλος Ρόα έπιασε δουλειά στην πρώτη ομάδα, με τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη να μετακινείται στην ΑΕΚ Β' και τον Διονύση Χιώτη να αναλαμβάνει υπεύθυνος του νέου προγράμματος ανάπτυξης των γκολκίπερ.

Την πρώτη του προπόνηση με τους γκολκίπερ της ΑΕΚ έκανε το πρωί της Κυριακής ο Κάρλος Ρόα, που αποτελεί τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας.

Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης που είχε αυτόν τον ρόλο μετακινείται στην ΑΕΚ Β' ως προπονητής τερματοφυλάκων και ο Διονύσης Χιώτης που ήταν εκεί γίνεται υπεύθυνος προγράμματος ανάπτυξης τερματοφυλάκων.

Η ΑΕΚ αποφάσισε να προχωρήσει ένα συνολικό πλάνο που αφορά το αναπτυξιακό πρότζεκτ για τους γκολκίπερ του συλλόγου από τις μικρές ηλικίες της Ακαδημίας βάσει του οποίου θα δουλεύουν όλοι οι υπεύθυνοι στα διάφορα τμήματα υπό την επίβλεψη και τη καθοδήγηση του Χιώτη.

Ο τελευταίος σε συνεργασία με τον Μιχαηλίδη θα αποφασίζουν την προώθηση τερματοφυλάκων στη δεύτερη ομάδα. Τόσο ο Χιώτης όσο ο Μιχαηλίδης είχαν δείξει με τη δουλειά τους ικανοποιητικά δείγματα γραφής και η ΑΕΚ τους εμπιστεύεται ξεκινώντας ένα συγκεκριμένο πλάνο για τους γκολκίπερ που υπήρχε καιρό στο μυαλό των κιτρινόμαυρων.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα