ΑΕΚ: Στις 13 Ιουλίου η νέα επιθεώρηση της UEFA στην OPAP Arena

ΑΕΚ: Στις 13 Ιουλίου η νέα επιθεώρηση της UEFA στην OPAP Arena

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Στις 13 Ιουλίου η νέα επιθεώρηση της UEFA στην OPAP Arena

bet365

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα περάσει από μια δεύτερη επιθεώρηση της UEFA στις 13 Ιουλίου κάνοντας ακόμα ένα βήμα για να εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια.

Στα τέλη Μαρτίου η UEFA είχε πραγματοποιήσει μια πρώτη virtual επιθεώρηση της OPAP Arena. Οι υπεύθυνοι της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα επιθεωρήσουν για δεύτερη φορά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στις 13 Ιουλίου, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Η UEFA θα τσεκάρει όλους τους χώρους και τον αγωνιστικό χώρο, έχοντας συγκεκριμένη ατζέντα, ενώ θα ακολουθήσει ακόμα μια επιθεώρηση λίγο αργότερα όταν θα λάβουν χώρα και τα test events.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία από την UEFA Stadium Committee, η OPAP Arena θα μπει στην πλατφόρμα Stadium Passport της UEFA. Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα έχει αποκτήσει όλα τα πιστοποιητικά που απαιτούνται από την UEFA προκειμένου να πάρει την άδεια λειτουργίας.

Τα έργα εντός και εκτός OPAP Arena «τρέχουν» προς την ολοκλήρωσή τους, ενώ στο επίκεντρο βρίσκεται η κατασκευή του χλοοτάπητα, με τον αγωνιστικό χώρο να πρασινίζει όλο και περισσότερο στο σύνολό του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα