Βόλος: Στην Πορταριά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Βόλος: Στην Πορταριά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Newsroom
Βόλος: Στην Πορταριά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

bet365

Η αποστολή του Βόλου βρίσκεται από την Παρασκευή στην Πορταριά, εκεί όπου θα λάβει χώρα για τις επόμενες δύο εβδομάδες το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Βόλος:

«Ο προπονητής του Βόλου, Οσβάλντ Τανσό και οι συνεργάτες του, τις επόμενες δύο εβδομάδες θα βάλουν τις βάσεις, ώστε ο Βόλος να παρουσιαστεί πανέτοιμος με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Στην αποστολή των «κυανέρυθρων» για την Πορταριά έχουν συμπεριληφθεί 23 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι εξής: Κλέιμαν, Κότνικ, Παπαδόπουλος, Αυγερινός, Ιννος, Μαλαμούλης, Παπαθανασίου, Αλχο, Φερράρι, Οικονομόπουλος, Σιέλης, Τάχατος, Τριανταφύλλου, Μεταξάς, Τσέλιος, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες Πάολο, Φερνάντες Βίκτορ, Μεθκίδα, Ντέλετιτς, Σταμένκοβιτς, Φαν Βέερτ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα