ΑΕΚ: Καθημερινά στα Σπάτα ο Αλμέιδα και έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας

ΑΕΚ: Καθημερινά στα Σπάτα ο Αλμέιδα και έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Καθημερινά στα Σπάτα ο Αλμέιδα και έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα μαζί με τους συνεργάτες του είναι έτοιμος για το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ με τον ίδιο να αναφέρει από το γραφείο του στα Σπάτα: «Νέα όνειρα ξεκινούν».

Εδώ και πάνω από ένα μήνα ο Ματίας Αλμέιδα έχει έρθει στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση μαζί με την οικογένειά του. Δεν ήταν κάτι που παρατηρείται συχνά (να έρχεται δηλαδή τόσο νωρίς ένας νέος προπονητής) και σίγουρα έκανε εξαιρετική εντύπωση από την πρώτη στιγμή.

Ο Αλμέιδα επιθυμούσε όχι μόνο να εγκλιματιστεί αυτός και η οικογένειά του στην Αθήνα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αλλά και να διευθετήσει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ. Οι επισκέψεις του στα Σπάτα ήταν συνεχείς με τον ίδιο να δίνει όσες κατευθύνσεις έπρεπε για συγκεκριμένες αλλαγές προκειμένου όλα να είναι απολύτως έτοιμα για να γίνει μια σωστή αρχή.

Ο Αλμέιδα θέλει να είναι ενήμερος για τα πάντα, έχοντας φυσικά σημαντικό λόγο και στον μεταγραφικό σχεδιασμό, καθώς είναι αυτός που ανάβει το «πράσινο φως» για τις υποθέσεις, ενώ μιλάει προσωπικά με τους στόχους της ομάδας.

Τα Σπάτα εδώ και εβδομάδες έχουν γίνει... δεύτερο σπίτι του και πλέον τόσο ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός όσο και το τεχνικό του τιμ είναι έτοιμοι να πιάσουν και επίσημα δουλειά με την έναρξη της προετοιμασίας την ερχόμενη Κυριακή.

Και την Παρασκευή ο Αλμέιδα ήταν στα Σπάτα, από όπου ανέβασε στα social media και μια φωτογραφία από το γραφείο του στο προπονητικό κέντρο έχοντας από πίσω του την OPAP Arena. «Νέα όνειρα ξεκινούν», έγραψε ο Αργεντινός τεχνικός.

Ο Αλμέιδα, ο οποίος την Κυριακή (3/7) μετά την πρώτη προπόνηση θα παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου και θα αναλύσει τη φιλοσοφία και το πλάνο του, δείχνει τεράστια όρεξη και μεγάλη δίψα για να ξεκινήσει την προετοιμασία της ΑΕΚ και να βάλει σωστές βάσεις για την ομάδα που θα μπει στην εποχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα