ΠΑΟΚ: Επιβράβευση με νέα συμβόλαια για Λύρατζη και Τσιγγάρα

ΠΑΟΚ: Επιβράβευση με νέα συμβόλαια για Λύρατζη και Τσιγγάρα

ΠΑΟΚ: Επιβράβευση με νέα συμβόλαια για Λύρατζη και Τσιγγάρα

bet365

Ο Ζοσέ Μπότο εισηγήθηκε την υπογραφή νέων συμβολαίων για τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που αποτελούν σημαντικά κομμάτια του «ασπρόμαυρου» ρόστερ.

Στο φιλικό με τους Γκόου Αχέντ Ιγκλς (0-4) ο ΠΑΟΚ εμφάνισε στο δεύτερο μισό μια ενδεκάδα με τα 6/11 να αποτελείται από παιδιά των ακαδημιών του. Ανάμεσά τους ήταν ο Λευτέρης Λύρατζης και ο Χάρης Τσιγγάρας, βασικοί από την περσινή σεζόν, που βλέπουν την ανοδική αγωνιστική παρουσία τους να επιβραβεύεται από τη διοίκηση του «Δικεφάλου». ,

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαια που λήγουν το 2024 (για τον Τσιγγάρα) και το 2025 (για τον Λύρατζη), ωστόσο έρχεται ο Ζοσέ Μπότο να εισηγηθεί προς την ιδιοκτησία την αλλαγή των οικονομικών δεδομένων, κάτι που αναμένεται να γίνει πράξη με την υπογραφή νέων συμβολαίων το προσεχές διάστημα.

Ο Λευτέρης Λύρατζης δεν συμμετείχε στη σημερινή απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Άπελντοορν, λόγω του χτυπήματος που δέχθηκε προς το φινάλε της αναμέτρησης με τους Γκόου Αχέντ Ιγκλς, όμως πονούσε λιγότερο σε σχέση με χθες και αναμένεται τις επόμενες μέρες να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα. Εκτός προπόνησης έμειναν και οι Γιάννης Κάργας και Αντρέ Ρικάρντο. Αμφότεροι ένιωσαν σφιξίματα και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Το πρωινό ήταν αφιερωμένο στην αποφόρτιση και στο γυμναστήριο με τους ποδοσφαιριστές να έχουν το ελεύθερο ν’ ακολουθήσουν το δικό τους πρόγραμμα ανάλογα με την επιβάρυνσή τους. Δύο από αυτούς, ο Αντρέ Ρικάρντο κι ο Γιάννης Κάργας προτιμήθηκε να μείνουν στο γυμναστήριο και το απόγευμα για προληπτικούς λόγους, αφού ενσωματώθηκαν στην ομάδα τις τελευταίες μέρες και είχαν μεγαλύτερη καταπόνηση.

Θεραπεία ακολούθησε κι ο Λευτέρης Λύρατζης που υπέστη διάστρεμμα στο ματς με την Γκόου Αχέντ Ίγκλς και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά. Πρόγραμμα επανένταξης έκανε ο Βιεϊρίνια, ενώ το δικό του… αγώνα συνεχίζει ο Μιχαηλίδης.

Το υπόλοιπο γκρουπ μετά το ποδοβόλεϊ αποφόρτισης στο ένα γήπεδο δούλεψε στον τομέα της τακτικής και της κυκλοφορίας και στο άλλο στην ανασταλτική λειτουργία».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα