Άρης και Νταμπό αποφασίζουν για το μέλλον τους

Άρης και Νταμπό αποφασίζουν για το μέλλον τους

Άρης και Νταμπό αποφασίζουν για το μέλλον τους

bet365

Το όνομα του Μπριάν Νταμπό είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Άρη για τον άξονα της μεσαίας γραμμής και μάλιστα είναι προχωρημένες οι επαφές μαζί του καθώς οι δύο πλευρές δεν έχουν λόγο να… λογαριάσουν τη Ρίζεσπορ.

Οι «κίτρινοι» είναι σε διαπραγματεύσεις με τον 28χρονο μέσο από την Μπουρκίνα Φάσο – και κάτοχο γαλλικού διαβατηρίου – και μέσα στις επόμενες ώρες θα φανεί αν θα βρουν φόρμουλα συμφωνίας. Η αλήθεια είναι ότι βρίσκονται πολύ κοντά καθώς επικρατεί η αίσθηση ότι αυτό πρόκειται να συμβεί δεδομένης της πορείας των συζητήσεών τους και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta από την Τουρκία αυτό θα καθορίσει και την κατάληξη των επαφών. Για την ακρίβεια, αναφέρουν ότι ο Μπριάν Νταμπό λογίζεται πλέον ως free agent καθώς έχει λυθεί το συμβόλαιό του με τη Ρίζεσπορ.

Πέρυσι υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας στην τουρκική ομάδα αλλά ο υποβιβασμός της σε συνδυασμό με τον περιορισμένο αγωνιστικό ρόλο του, ενδεχομένως και το ύψος του συμβολαίου του, οδήγησε και στην αποδέσμευσή του. Ως εκ τούτου, εφόσον ο Άρης βρει συμφωνία μαζί του, αυτομάτως θα αποκτήσει και τα δικαιώματά του στη χρονική διάρκεια που του έχει προτείνει.

«Τελειώνει» του Καμάτσο

Θέμα ωρών θεωρείται και η ολοκλήρωση του δανεισμού του Ραφαέλ Καμάτσο από τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας στους «κίτρινους» καθώς οι τρεις πλευρές φέρονται να κατέληξαν σε όλα τα βασικά σημεία της συμφωνίας. Το πρώτο είχε να κάνει με τη «μοιρασιά» του συμβολαίου των 1.3 εκατομμυρίων ευρώ όπου το μεγαλύτερο ποσοστό θα καλυφθεί από την πορτογαλική ομάδα. Το δεύτερο σχετίζεται με τη ρήτρα αγοράς. Η Σπόρτιγκ Λισαβόνας ήθελε να οριστεί στα 5.000.000 ευρώ καθώς για την αγορά των δικαιωμάτων του από τη Λίβερπουλ είχε επενδύσει περί των 5.7 εκατομμυρίων ευρώ. Κατά τα πορτογαλικά media η ρήτρα ορίστηκε στα 3.000.000 ευρώ, ωστόσο πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι είναι κατά πολύ μικρότερη. Προς αυτήν την κατεύθυνση λειτούργησε ο πατέρας και ατζέντης του 22χρονου winger ούτως ώστε να δημιουργηθούν ρεαλιστικές πιθανότητες αγοράς του παίκτη από τον Άρη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πλέον απομένει η διευθέτηση των διαδικαστικών ζητημάτων για την ολοκλήρωση του δανεισμού του παίκτη ούτως ώστε να κινηθούν και οι διαδικασίες για την άμεση ενσωμάτωσή του στην ομάδα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα