«Η Ιντερνασιονάλ προχωράει για να κρατήσει τον Βιτάο για άλλον ένα χρόνο»

«Η Ιντερνασιονάλ προχωράει για να κρατήσει τον Βιτάο για άλλον ένα χρόνο»

Newsroom
«Η Ιντερνασιονάλ προχωράει για να κρατήσει τον Βιτάο για άλλον ένα χρόνο»

bet365

Τόσο στην Ουκρανία, όσο και στη Βραζιλία τονίζουν πως η Ιντερνασιονάλ πιέζει για να διατηρήσει τον 22χρονο Βραζιλιάνο στόπερ που αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ.

Στο προσκήνιο για τους δύο κεντρικούς αμυντικούς που θέλει η ΑΕΚ είναι πάντα η περίπτωση του Βιτάο, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Ιντερνασιονάλ.

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος θέλει όμως να διατηρήσει για ακόμα ένα χρόνο στο ρόστερ του τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό και σύμφωνα με όσα αναφέρουν τόσο στην Ουκρανία όσο και στη Βραζιλία, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων προχωρούν.

«Οι διαπραγματεύσεις προχωρούν για να παραμείνει ο Βιτάο στην Ιντερνασιονάλ ως τον Ιούνιο του 2023», αναφέρουν στη Βραζιλία, ενώ και στην Ουκρανία δίνουν αρκετές πιθανότητες για να συνεχίσει ο 22χρονος στόπερ στην Ιντερνασιονάλ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα