Ιωνικός: Οι ακόμα 6-7 προσθήκες και τα πλάνα για τη νέα σεζόν

Ιωνικός: Οι ακόμα 6-7 προσθήκες και τα πλάνα για τη νέα σεζόν

Ιωνικός: Οι ακόμα 6-7 προσθήκες και τα πλάνα για τη νέα σεζόν

bet365

Οι κλεισμένοι, οι ανανεώσεις, οι 6-7 ακόμα προσθήκες και το σχέδιο του Σπανού για τον Ιωνικό της επόμενης σεζόν. Το Gazzetta αναλύει.

Η επιστροφή του Ιωνικού στη Super League σημαδεύτηκε από μια... ξέφρενη πορεία. Ο Δημήτρης Σπανός κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στην 7η θέση, με μια αήττητη πορεία στα play out.

Το χτίσιμο για τη νέα σεζόν είναι σε πλήρη εξέλιξη και παρά τις μεταγραφές που έχουν γίνει, αναμένεται να αποκτηθούν άλλοι 6-7 παίκτες που θα γεμίσουν το ρόστερ, ενώ μετά την απομάκρυνση του Λένις (επέλεξε να συνεχίσει στη Σαουδική Αραβία), οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στρέψει την προσοχή τους σ' έναν παίκτη που θα παίζει τόσο στα φτερά όσο και στην κορυφή.

Ο Σπανός, λοιπόν, αυτή τη στιγμή θέλει να γεμίσει το ρόστερ του με:

  • ένα αμυντικό χαφ (νεαρός σε ηλικία) πίσω από τον Κάνιας, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο.
  • ένα δεξί μπακ πίσω από τον Μύγα (νεαρός σε ηλικία)
  • έναν ακόμα εσωτερικό μέσο αφού πίσω από τους Μασάς και Μεντόσα, υπάρχει μόνο ο Πογοσιάν ο οποίος θα παραμείνει στο ρόστερ
  • δύο εξτρέμ
  • έναν φορ
  • ενδεχομένως να αποκτηθεί κι ένα αριστεροπόδαρο στόπερ. Στο κέντρο της άμυνας προορίζονται οι Αντούνες, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι και Τσιριγώτης

Ο Σπανός φέτος σχεδιάζει να έχει ρόστερ 25 παικτών και να παίζει 3-5-2 με τους:

Χουτεσιώτη στο τέρμα και Ρομαρό (δεξί στόπερ), Τσιγκρίνσκι (κεντρικό στόπερ), Αντούνες (αρ. στόπερ), Μύγα δεξιά, Βαλεριάνο αριστερά. Ο Κάνιας θα είναι το 6άρι και οι Μασάς - Μεντόσα οι εσωτερικοί μέσοι.

Στην κορυφή υπάρχουν αυτήν την στιγμή ο Ιωννίδης κι ο Μάντζης. Στόχος είναι να παίζει μπροστά ένας ψηλός κι ένας πιο κοντός φορ και γι' αυτό οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν να βρουν παίκτες με τέτοια στοιχεία.

Αυτοί που έφυγαν και οι αντικαταστάτες τους:

  • Άοσμαν έφυγε - Μεντόσα ήρθε
  • Τουράμ έφυγε - Ιωαννίδης ήρθε
  • Ντάλσιο έφυγε - Μασάς ήρθε
  • Λένις έφυγε - αναμένεται μεταγραφή

*Αναμένεται να υπογράψουν την ανανέωση του συμβολαίου τους οι Τσιγκρίνσκι, Κάνιας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα