Κούντε: «Πάντα έχουμε το μεγάλο όνειρο του Champions League» (vid)

Κούντε: «Πάντα έχουμε το μεγάλο όνειρο του Champions League» (vid)

Newsroom
Κούντε: «Πάντα έχουμε το μεγάλο όνειρο του Champions League» (vid)

bet365

Ο Πιέρ Κούντε μίλησε για τη δουλειά που γίνεται στην Αυστρία, τις ευκαιρίες που δημιουργεί η ομάδα αλλά δεν σκοράρει, ενώ εξέφρασε και την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στους ομίλους του Champions League.

Μετά το ισόπαλο, χωρίς γκολ, φιλικό με την Κραϊόβα ο Κούντε μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα και στο όνειρο του Champions League.

Πιέρ, αυτό είναι το τρίτο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού εδώ στην Αυστρία. Τι γνώμη έχεις για το παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε.

Φαίνεται πως χρειάζεται χρόνος ώστε οι παίκτες να βρουν τον ρυθμό τους. Σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες, παίξαμε ποδόσφαιρο κατοχής δημιουργώντας ευκαιρίες που είναι το πιο σημαντικό και πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της προετοιμασίας όλοι θα βρούμε τον ρυθμό μας και θα σκοράρουμε, όμως για την ώρα δουλεύουμε, βρισκόμαστε στη διαδικασία της δουλειάς, η ομάδα είναι πολύ καλά. Καλύτερα από το τέλος της προηγούμενης σεζόν, είναι πιο δυνατή, δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Ο στόχος είναι όλοι οι παίκτες να βρούμε ρυθμό και να σκοράρουμε.

Πόσο αισιόδοξος είσαι για τη νέα σεζόν;

Προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα είναι πολύ καλή. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα και πάντα έχουμε το μεγάλο όνειρο του Champions League. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν και ελπίζω να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής ώστε να δείξω τι μπορώ να κάνω. Χρειάζεται ομαδική δουλειά και θα συνεισφέρω όσο περισσότερο μπορώ.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει πολλά από σένα γιατί είσαι ένας ποιοτικός παίκτης. Θα ήθελες να στείλεις κάποιο μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού;

Δεν έχω κάποιο προσωπικό μήνυμα. Το μήνυμά μου είναι συλλογικό, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα όπου όλοι προσπαθούμε όσο περισσότερο μπορούμε και εύχομαι ειλικρινά να μπορέσω να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα. Γι' αυτό βρίσκομαι εδώ και αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους στόχους μου. Να δείξω το ταλέντο μου, να απολαύσω το παιχνίδι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσω τίτλους με τον Ολυμπιακό.

Πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός Θα καταφέρει να προκριθεί στη φάση των ομίλων του Champions League;

Ναι, γι αυτό ακριβώς δουλεύουμε αυτή τη στιγμή. Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε και νομίζω ότι με την ποιότητα των παικτών και την εντατική δουλειά θα τα καταφέρουμε

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα