Αστέρας Τρίπολης: Την Πέμπτη η παρουσίαση του Μεταξά

Newsroom
Αστέρας Τρίπολης: Την Πέμπτη η παρουσίαση του Μεταξά

bet365

Όπως ενημέρωση με ανακοίνωσή του ο Αστέρας Τρίπολης, την Πέμπτη θα παρουσιαστεί επίσημα ο νέος τεχνικός των Αρκάδων, Ηρακλής Μεταξάς.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης για την παρουσίαση του Ηρακλή Μεταξά έχει ως εξής: «Την Πέμπτη 30 Ιουνίου, στις 11:30 στην αίθουσα Τύπου "Μπάμπης Σκορπίδας" στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης του νέου προπονητή της ομάδας μας, κ. Ηρακλή Μεταξά. Παρακαλούμε οι δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και τεχνικοί τηλεόρασης που επιθυμούν να καλύψουν τη συνέντευξη Τύπου να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Συνιστάται η χρήση μάσκας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα