ΟΦΗ: Ξεκίνημα με εργομετρικά και καρδιολογικές εξετάσεις

ΟΦΗ: Ξεκίνημα με εργομετρικά και καρδιολογικές εξετάσεις

Newsroom
ΟΦΗ: Ξεκίνημα με εργομετρικά και καρδιολογικές εξετάσεις

bet365

Με τις απαραίτητες εργομετρικές και καρδιολογικές εξετάσεις ξεκίνησε η φετινή χρονιά για τον ΟΦΗ, με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ.

Μπορεί η επίσημη πρώτη του ΟΦΗ παρουσία και των ΜΜΕ να αργήσει λίγο, καθώς ο Νίκος Νιόπλιας και οι συνεργάτες του να είναι σπίτια τους με ίωση, ωστόσο ουσιαστικά η χρονιά ξεκίνησε την Δευτέρα με τις εργομετρικές και καρδιολογικές εξετάσεις, ενώ την Τετάρτη θα γίνει και η πρώτη, αλλά χωρίς παρουσία ΜΜΕ. Αρχικά οι εξετάσεις ήταν αιματολογικές και καρδιολογικές και εργομετρικά όπως αναφέραμε, με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ. Αρχικά καρδιολογικές έκαναν οι Μπαλογιάννης, Μανδάς, Μαρινάκης, Σηφάκης και εργομετρικά οι Τσιλιανίδης, Μπουζούκης, Διαμαντής, Ντε Γκούζμαν, Γιαννούλης και Πασαλίδης.

Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό του ΟΦΗ στο instagram.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα