Ολυμπιακός: Έχει κρούσεις από την Τουρκία και συζητά την παραχώρηση του Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Έχει κρούσεις από την Τουρκία και συζητά την παραχώρηση του Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Έχει κρούσεις από την Τουρκία και συζητά την παραχώρηση του Ονιεκούρου

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη στα χέρια του προτάσεις από τουλάχιστον δύο τουρκικές ομάδες και διαπραγματεύεται - ιδανικά - την πώληση του Χένρι Ονιεκούρου.

Ο Χένρι Ονιεκούρου έχει συνδεθεί με πολλές ομάδες από την Τουρκία και ειδικά με την αγαπημένη του Γαλατά, όπως επίσης και με την Άδανα Ντέμισπορ. Έχει συνδεθεί σε σημείο που τα τουρκικά media ανάλογα με τις πηγές τους να τον εμφανίζουν κλεισμένο σε συγκεκριμένες ομάδες. Πέρα από όλα αυτά ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί κρούσεις για τον διεθνή Νιγηριανό από τουλάχιστον δύο συλλόγους από τη γειτονική μας χώρα.

Η μία είναι η Μπεσίκτας και η άλλη είναι η Μπασακσεχίρ. Προφανώς και εδώ το βασικό θέμα έχει να κάνει με τα οικονομικά. Ο Ολυμπιακός συζητά την παραχώρηση του παίκτη αλλά με ένα status κοντά στα χρήματα που έχει δαπανήσει.

Αλλιώς θα μπει σε διαδικασία να δώσει δανεικό τον Ονιεκούρου με στόχο να του βάλει ρήτρα παραχώρησης για την αμέσως επόμενη σεζόν. Βέβαια ο διεθνής winger δεν είναι ο μόνος που θα πρέπει να αποχωρήσει από το ρόστερ. Υπάρχουν αρκετές άλλες περιπτώσεις που χρίζουν τέτοιας επίλυσης με μεταγραφή. Από τον Φορτούνη μέχρι τους Πέπε, Σεμέδο και αρκετούς ακόμα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα