«Η πρόταση της ΑΕΚ καλύπτει τον Γιόνσον, τετραετές συμβόλαιο με 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο»

«Η πρόταση της ΑΕΚ καλύπτει τον Γιόνσον, τετραετές συμβόλαιο με 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο»

Newsroom
«Η πρόταση της ΑΕΚ καλύπτει τον Γιόνσον, τετραετές συμβόλαιο με 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο»

bet365

Σύμφωνα με τη δανέζικη BT, η πρόταση που έχει καταθέσει η ΑΕΚ στον 29χρονο μέσο καλύπτει τα «θέλω» του, με τον ίδιο απλά να περιμένει πρόταση από την Ισπανία, χωρίς ωστόσο να έχει κάτι στα χέρια του.

Θετικά μηνύματα έρχονται από τη Δανία για την υπόθεση του Γενς Γιόνσον στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με τη δανέζικη BT η πρόταση της Ένωσης προς τον 29χρονο Δανό χαφ είναι για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με απολαβές 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Όπως επισημαίνει το δανέζικο δημοσίευμα, η πρόταση της ΑΕΚ είναι ακριβώς στα «θέλω» του Γιόνσον, ο οποίος πλέον καλείται να δώσει την οριστική του απάντηση, όπως είχατε ενημερωθεί από το Gazzetta.

Σύμφωνα με τους Δανούς, ο Γιόνσον φέρεται να μετέφερε στην ΑΕΚ ότι προτεραιότητά του είναι να βρει πρόταση από την Ισπανία πριν απαντήσει, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι γι' αυτόν από σύλλογο της La Liga (φαίνεται να υπάρχουν άλλοι δύο ενδιαφερόμενοι σύλλογοι, ενδεχομένως εκτός Ισπανίας).

Πλέον μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται η απόφαση του Δανού μέσου, με την Ένωση να έχει βάσιμες ελπίδες, έπειτα και από το ταξίδι του παίκτη με τη σύντροφό του στην Αθήνα, το οποίο αποκάλυψε το Gazzetta.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα