ΠΑΟΚ: Το ενδιαφέρον της Κολωνίας για Νάραϊ δεν ανησυχεί τους «ασπρόμαυρους»

ΠΑΟΚ: Το ενδιαφέρον της Κολωνίας για Νάραϊ δεν ανησυχεί τους «ασπρόμαυρους»

ΠΑΟΚ: Το ενδιαφέρον της Κολωνίας για Νάραϊ δεν ανησυχεί τους «ασπρόμαυρους»

bet365

O ΠΑΟΚ δεν έχει λόγο να ανησυχεί, μετά το σενάριο που θέλει την Κολωνία να εκδηλώνει ενδιαφέρον, για την απόκτηση του Κάλεντ Νάραϊ που είναι ο επόμενος -βασικός- μεταγραφικός στόχος του.

Με έξι τελειωμένες μεταγραφές (Κουαλιάτα, Ράφα Σοάρες, Κάργας, Τάντας, Κοτάρσκι, Ρικάρντο), τον κλεισμένο (αλλά με συμβόλαιο έως τις 31/7) Νέσμπεργκ, ο Ζοσέ Μπότο καλείται να κλείσει μια βασική εκκρεμότητα, που υπάρχει στο μεταγραφικό σχεδιασμό των «ασπρόμαυρων» και αφορά τον εξτρέμ που πρέπει να φέρει άμεσα στην ομάδα.

Ο Κάλεντ Νάραϊ είναι ο βασικός στόχος και λογικά η επόμενη μεταγραφική κίνηση του Πορτογάλου αθλητικού διευθυντή, ο οποίος δεν ανησυχεί για το ενδιαφέρον που λέγεται στη Γερμανία, ότι δείχνει και η Κολωνία για την απόκτηση του 27χρονου ακραίου επιθετικού, όπως μετέδωσε σήμερα ο τηλεοπτικός σταθμός «SKY», τονίζοντας ωστόσο ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συγκεκριμένες συζητήσεις.

Οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι αρκετά προχωρημένες, η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές δεν είναι πολύ μεγάλη και ικανή για να «χαλάσει» τη μεταγραφή. Η πρόκληση της παρουσίας στο πρωτάθλημα της Bundesliga είναι ένα ισχυρό δέλεαρ, όμως οι «ασπρόμαυροι» έχουν κατορθώσει, εδώ και καιρό, να τα έχουν βρει με τον Νάραϊ στο οικονομικό, αλλά και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου (τρία χρόνια).

Ο Γερμανός εξτρέμ με ρίζες από το Τόγκο έχει ξεκαθαρίσει στον Κλάους Άλοφς πως δε θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του και ο αθλητικός διευθυντής της Φορτούνα επιδιώκει να φέρει το μεγαλύτερο ποσό στα σχεδόν άδεια ταμεία της, αξιώνοντας τη δεδομένη χρονική στιγμή ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ για να «ανάψει το πράσινο φως».

Η νέα προσφορά του ΠΑΟΚ είναι κοντά στα χρήματα που θέλουν οι Γερμανοί και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να προχωρήσει κι άλλο η συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα