Άρης: Παίρνει τον Μπράντλεϊ Μαζικού αντί του Λούμορ

Άρης: Παίρνει τον Μπράντλεϊ Μαζικού αντί του Λούμορ

Άρης: Παίρνει τον Μπράντλεϊ Μαζικού αντί του Λούμορ

bet365

Ο Άρης έχει συμφωνήσει με τον 27χρονο αριστερό οπισθοφύλακα, Μπράντλεϊ Μαζικού και το μόνο που απομένει είναι η αποδέσμευση του Λούμορ.

Φαίνεται ότι ο Άρης πετυχαίνει αυτό που ήθελε ευθύς εξαρχής καθώς η αποδέσμευση του Λούμορ (δεν υπολογίζεται από τον Χερμάν Μπούργος) ήταν στόχος, ομοίως και η προσθήκη του 27χρονου Κονγκολέζου αριστερού μπακ, Μπράντλεϊ Μαζικού. Πλέον απομένει η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών για την ολοκλήρωση και των δύο υποθέσεων καθώς είναι σε τελικό στάδιο οι συζητήσεις με τον Λούμορ για τη λύση του συμβολαίου του και παράλληλα υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Μπράντλεϊ Μαζικού ο οποίος μάλιστα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ηια να υποβληθεί σε εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Μαζικού έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας έπειτα από μια τριετία στην βουλγαρική ομάδα. Είχε γεμάτες χρονιές με 110 αγώνες, 11 ασίστ και τέσσερα γκολ αποκτώντας παράλληλα παραστάσεις μέσα από τη συμμετοχή του σε αγώνες στο Europa League αλλά και στο Conference League. Ο Μαζικού είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου καθώς ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Λοριάν για να ακολουθήσει η συνεργασία του με τη Σολέ. Μάλιστα, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Κονγκό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα