«Επιτυχημένος ο Γιόνσον στην Κάντιθ, φαίνεται πως είναι κοντά στην ΑΕΚ»

«Επιτυχημένος ο Γιόνσον στην Κάντιθ, φαίνεται πως είναι κοντά στην ΑΕΚ»

Newsroom
«Επιτυχημένος ο Γιόνσον στην Κάντιθ, φαίνεται πως είναι κοντά στην ΑΕΚ»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μιλάνε τα ισπανικά ρεπορτάζ για τον μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, Γενς Γιόνσον, τονίζοντας πως όλα δείχνουν ότι πλησιάζει στην Ένωση.

Ο Γενς Γιόνσον, όπως αποκάλυψε το Gazzetta, ήρθε στην Αθήνα μαζί με τη σύντροφό του για να δει πρόσωπα και πράγματα στην ελληνική πρωτεύουσα και έπειτα αναχώρησε, με την ΑΕΚ να αναμένει πλέον την απόφασή του.

Στην Ισπανία τα ρεπορτάζ αναφέρουν τις επαφές του με την ΑΕΚ και ότι φαίνεται πως είναι κοντά στην Ένωση, μιλώντας παράλληλα με τα καλύτερα λόγια για το πέρασμά του από την Κάντιθ την τελευταία διετία. Άλλωστε, όπως διαβάσατε και στο Gazzetta, στην Κάντιθ τόσο εντός της ομάδας όσο και οι ρεπόρτερ του ισπανικού συλλόγου περιγράφουν ως επιτυχημένη την παρουσία του εκεί.

«Ο Γιόνσον συμπλήρωσε δύο πολύ επιτυχημένα χρόνια στην Κάντιθ αλλά ο κύκλος του έφτασε στο τέλος του και αναζητά νέα ομάδα. Και φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο να τη βρει. Μιλάμε για την ΑΕΚ, με την οποία ήδη διαπραγματεύεται. Ο Δανός μέσος έφτασε στην Κάντιθ πριν δύο σεζόν και ήταν επιτυχημένη η παρουσία του εδώ, στο τακτικό πλάνο της ομάδας. Μαζί με τον Χοσέ Μαρί, διαμόρφωσε ένα ισχυρό δίδυμο στον άξονα, παρέχοντας ασφάλεια, με τα κλεψίματα τους και την ισορροπία που είχαν στη μεσαία γραμμή.

Με τον Γιόνσον στα χαφ, η Κάντιθ πρόσθεσε πολλούς βαθμούς και ο ίδιος είχε μια ονειρική σταθερότητα. Έφτασε σε τόσο υψηλό επίπεδο μάλιστα που κλήθηκε στη εθνική ομάδα της Δανίας. Ωστόσο, το επίπεδό του δεν ήταν το αναμενόμενο φέτος αν και ήταν βασικό στέλεχος σε σημαντικά αποτελέσματα και δύσκολα παιχνίδια, όπως η νίκη στο Καμπ Νου ή η ισοπαλία στη Σεβίλλη. Τώρα φαίνεται πως θα ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια επί ελληνικού εδάφους», τονίζουν τα ρεπορτάζ στην Ισπανία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα