Ντάντας: «Θα κάνω τα πάντα για τους φιλάθλους και την ομάδα και ελπίζω να με απολαύσουν στο γήπεδο» (vid)

Ντάντας: «Θα κάνω τα πάντα για τους φιλάθλους και την ομάδα και ελπίζω να με απολαύσουν στο γήπεδο» (vid)

Newsroom
Ντάντας: «Θα κάνω τα πάντα για τους φιλάθλους και την ομάδα και ελπίζω να με απολαύσουν στο γήπεδο» (vid)

bet365

Ο Τιάγκο Ντάντας στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε μεταξύ άλλων πως θα κάνει τα πάντα για τον κόσμο και την ομάδα του ΠΑΟΚ και πως ελπίζει οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» να τον απολαύσουν την αγωνιστική χρονιά που έρχεται.

Ο Πορτογάλος μέσος μιλώντας στον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο youtube ανέφερε τα εξής: «Νιώθω πραγματικά υπέροχα. Έφτασα χθες εδώ (σ.σ Παρασκευή) και πραγματικά το απολαμβάνω. Ανυπομονώ να προπονούμαι και να παίζω γι’ αυτό το μεγάλο σύλλογο. Δεν ήταν δύσκολο απόφαση. Ο κύριος λόγος είναι το γεγονός πως υπάρχουν πολλοί Πορτογάλοι εδώ τους οποίους γνωρίζω καλά. Ξέρω τον κ. Μπότο εδώ και πολλά χρόνια, όπως και τον Φιλίπε Σοάρες, παίζαμε μαζί όταν ήμασταν 4-5 χρονών. Έχουμε πολύ καλή σχέση, ήταν κομβικός παράγοντας στην απόφασή μου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πιστεύω πως πρέπει να βλέπουμε μπροστά. Να χτίσουμε μια δυνατή ομάδα στην προετοιμασία και μετά να παλέψουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Στο φινάλε θα δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε».

Για το παιχνίδι του: «Νομίζω πως είμαι λίγο διαφορετικός παίκτης από τα συνηθισμένα, καθώς όλοι οι υπόλοιποι είναι πιο ψηλοί και δυνατοί από εμένα. Εγώ μπορεί να είμαι αδύνατος, αλλά έχω καλή τεχνική. Πιστεύω πως σε όλους αρέσει να βλέπουν παίκτες όπως εγώ. Θέλω να έχω τη μπάλα, να ελέγχω το παιχνίδι και να βγαίνω μπροστά για να σκοράρω».

Για το πόσο γρήγορα πιστεύει πως θα προσαρμοστεί και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Νομίζω πως μπορώ να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα, κυρίως εξαιτίας των Πορτογάλων, που σίγουρα θα με βοηθήσουν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα κάνω τα πάντα για τους φιλάθλους και το κλαμπ, ελπίζω να με απολαύσουν στο γήπεδο και να τους αρέσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα