Άβιλα: «Θέλω πάντα να κερδίζω, δεν δέχομαι εύκολα την ήττα»

Άβιλα: «Θέλω πάντα να κερδίζω, δεν δέχομαι εύκολα την ήττα»

Newsroom
Άβιλα: «Θέλω πάντα να κερδίζω, δεν δέχομαι εύκολα την ήττα»

bet365

Ο Άβιλα Γκορντόν μίλησε για την πρόκληση του Ολυμπιακού, ενώ έκανε σαφές πως δεν μπορεί να δεχτεί την ήττα!

Μετά το φιλικό με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, ο Άβιλα Γκορντόν μίλησε για την απόφασή του να έρθει στον Ολυμπιακό και τη... νοοτροπία που έχει ως παίκτης.

Οι δηλώσεις του:

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις μετά τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό; Μίλησες με κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή πριν πάρεις την τελική σου απόφαση:

«Δεν είχα μιλήσει με κανέναν παίκτη αν και οι εντυπώσεις μου ήταν οι καλύτερες για τον Ολυμπιακό. Είχα ακούσει τα καλύτερα και για την ιστορία του αλλά και για τους φιλάθλους του. Ήταν για εμένα πολύ καλή ευκαιρία να έρθω στον Ολυμπιακό. Μπροστά μας τώρα έχουμε πολλή δουλειά».

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που στοχεύει μόνο στις νίκες, που θέλει μόνο να κερδίζει. Ποιες είναι οι σκέψεις σου γι' αυτό;

«Κι εμένα το μυαλό μου εκεί είναι, αυτή τη νοοτροπία έχω. Είμαι ένας παίκτης που θέλει πάντα να κερδίζει, δεν δέχομαι εύκολα την ήττα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα