Η AEK μιλάει για αγορά του Γκατσίνοβιτς!

Η AEK μιλάει για αγορά του Γκατσίνοβιτς!

bet365

Το Kicker αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον άσο της Χόφενχαιμ (που έπαιξε πέρυσι στον Παναθηναϊκό) και το Gazzetta έχει το ρεπορτάζ για τον παίκτη που ενέκρινε ο Αλμέιδα...

Ο δανεισμός του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στον Παναθηναϊκό από την Χόφενχαϊμ ολοκληρώθηκε και ο παίκτης επέστρεψε στη Γερμανία, αλλά όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Το Kicker υποστηρίζει ότι η ΑΕΚ είναι κοντά στην απόκτηση του διεθνούς Σέρβου μέσου, τονίζοντας ότι «αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για την Ενωση».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο παίκτης αρέσει στον Αλμέιδα ο οποίος έχει δώσει την έγκρισή του κι οι άνθρωποι της ομάδας προχωρούν τις συζητήσεις για να ολοκληρωθεί το deal. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές, η ΑΕΚ έχει καταφέρει να τα βρει με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή για το συμβόλαιο συνεργασίας τους

Θυμίζουμε ότι στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, με το τριφύλλι, σε 15 συμμετοχές είχε 3 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα