Ολυμπιακός: Ο Ονιεκούρου οδεύει προς την Άδανα Ντεμιρσπόρ σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ

Ολυμπιακός: Ο Ονιεκούρου οδεύει προς την Άδανα Ντεμιρσπόρ σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ

Ολυμπιακός: Ο Ονιεκούρου οδεύει προς την Άδανα Ντεμιρσπόρ σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ

bet365

Ο Νιγηριανός διεθνής winger θα συνεχίσει την καριέρα του στην τουρκική Άδανα Ντέμιρσπορ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής μας χώρας.

Χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Εγιούπ Γιλντίζ σημειώνει πως ο Χένρι Ονιεκούρου θα υπογράψει στην Άδανα Ντέμιρσπορ. Συμπληρώνει ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις της Άδανα με τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για έναν σύλλογο που σίγουρα έχει ενδιαφερθεί για τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό που έχει τεθεί εκτός πλάνων στον Ολυμπιακό.

Για τον Ονιεκούρου βέβαια οι Ερυθρόλευκοι θα αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ. Επίσης ο παίκτης στον Ολυμπιακό είχε ένα συμβόλαιο ιδιαίτερα υψηλό που έφτανε σχεδόν στα 2 εκατ. ευρώ. Εννοείται πως η βασική επιδίωξη του Ολυμπιακού παραμένει ο παίκτης να πουληθεί, ωστόσο εάν δεν καταστεί αυτό εφικτό τότε θα τον δώσει δανεικό.

Ο Ονιεκούρου προφανώς και έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής την περασμένη χρονιά λόγω του κόστους της μεταγραφής του. Ήταν η πιο δαπανηρή μεταγραφή στο περσινό πρωτάθλημα. Από πλευράς ζήτησης η χώρα όπου έχει είτε κρούσεις είτε επαφές είναι κυρίως η Τουρκία.

Δηλαδή από ομάδες από την τουρκική Λίγκα. Εκεί άλλωστε έχει κάνει και τις πιο καλές σεζόν του ο Ονιεκούρου. Ο διεθνής Νιγηριανός παραμένει σε καλή ποδοσφαιρικά ηλικία (25 ετών) ωστόσο η περασμένη του σεζόν δεν ήταν καθόλου καλή και αυτό δεδομένα δεν τον βοηθά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα