Σενάριο για Πλαχέτα και ΑΕΚ στην Πολωνία

Σενάριο για Πλαχέτα και ΑΕΚ στην Πολωνία

Newsroom
Σενάριο για Πλαχέτα και ΑΕΚ στην Πολωνία

bet365

Στην Πολωνία αναφέρουν ότι ο εξτρέμ της Νόριτς, Πρέμισλαβ Πλαχέτα εξετάζεται από την ΑΕΚ, κάτι ωστόσο που δεν επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ.

Ακόμα ένα νέο όνομα είδε το φως της δημοσιότητας για την ΑΕΚ και συγκεκριμένα από την Πολωνία. Η ιστοσελίδα meczyki ανέφερε πως ο 24χρονος Πολωνός αριστερός εξτρέμ της Νόριτς, Πρέμισλαβ Πλαχέτα είναι στη λίστα της ΑΕΚ, ενώ απασχολεί και άλλους συλλόγους.

Όπως αναφέρεται η Νόριτς κοιτάζει είτε να δανείσει τον παίκτη, είτε να τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή και πως η Ένωση είναι μεταξύ των ομάδων που ασχολούνται με την περίπτωσή του 24χρονου εξτρέμ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στην αγγλική ομάδα ως το καλοκαίρι του 2024.

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ η περίπτωση του Πλαχέτα δεν επιβεβαιώνεται ότι απασχολεί την ΑΕΚ. Ενδεχομένως να υπήρξε στη λίστα κατόπιν πρότασης προς την πλευρά των κιτρινόμαυρων, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν φαίνεται να εξετάζεται.

Η Νόριτς είχε αποκτήσει τον Πλαχέτα το καλοκαίρι του 2020 έναντι 3 εκατ. ευρώ από τη Σλασκ Βρότσλαβ και τη σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε 14 συμμετοχές με τα «καναρίνια».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα