ΑΕΚ: Έκλεισε φιλικό με Φόλενταμ, έρχονται αλλαγές στο πρόγραμμα στην Ολλανδία

ΑΕΚ: Έκλεισε φιλικό με Φόλενταμ, έρχονται αλλαγές στο πρόγραμμα στην Ολλανδία

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Έκλεισε φιλικό με Φόλενταμ, έρχονται αλλαγές στο πρόγραμμα στην Ολλανδία

bet365

Η ΑΕΚ κανόνισε φιλικό με τη Φόλενταμ στις 22 Ιουλίου στην Ολλανδία όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενώ θα υπάρξουν αλλαγές συνολικά στο πρόγραμμα των φιλικών που θα οριστικοποιηθούν από βδομάδα.

Η ΑΕΚ εκτός από τον μεταγραφικό σχεδιασμό που «τρέχει» βρίσκεται και σε φάση οριστικοποίησης των τελικών λεπτομερειών που αφορούν το βασικό στάδιο προετοιμασίας της που θα λάβει χώρα στο Άλκμααρ της Ολλανδίας από τις 12 ως τις 29 Ιουλίου.

Το νέο φιλικό που έκλεισε η Ένωση επί ολλανδικού εδάφους είναι αυτό με τη Φόλενταμ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 22 Ιουλίου στις 19:30. Σε σχέση με τα φιλικά που έχουν ανακοινωθεί ήδη, θα πρέπει να τονιστεί ότι δρομολογούνται ορισμένες αλλαγές στο πρόγραμμα του βασικού σταδίου στην Ολλανδία και των φιλικών αναμετρήσεων που θα δώσουν οι «κιτρινόμαυροι» εκεί. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας που έρχεται θα έχουν οριστικοποιηθεί τα πάντα και θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση του τελικού προγράμματος.

Μέχρι στιγμής, όπως είχε γίνει γνωστό, η ΑΕΚ είχε κλείσει ένα φιλικό παιχνίδι με την Άλκμααρ στις 16 Ιουλίου και ακόμα ένα με τη Χέρενφεν στις 21 Ιουλίου κατά την παραμονή της στην Ολλανδία. Συνεπώς μένει να οριστικοποιηθούν ή αντίπαλοι και οι ημερομηνίες μέσα από τις αλλαγές που θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες. Έπειτα από την επιστροφή της από τις Κάτω Χώρες, η ΑΕΚ έχει κλείσει επίσης ένα φιλικό ματς με την Ομόνοια στην Κύπρο στις 5 Αυγούστου και ακόμα ένα με τον Βόλο εκτός έδρας στις 13 Αυγούστου, μια εβδομάδα ακριβώς πριν από την έναρξη των υποχρεώσεών της για το πρωτάθλημα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα