ΠΑΟΚ: Στο «ψυγείο» ο Δώνης, στο προσκήνιο ο Ντομπέ (vid)

ΠΑΟΚ: Στο «ψυγείο» ο Δώνης, στο προσκήνιο ο Ντομπέ (vid)

ΠΑΟΚ: Στο «ψυγείο» ο Δώνης, στο προσκήνιο ο Ντομπέ (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ αφήνει στην άκρη την περίπτωση του Τάσου Δώνη και εξετάζει την περίπτωση του 26χρονου Γάλλου εξτρέμ Ζαν Λουκ Ντομπέ της Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Το όνομα του 26χρονου Γάλλου Ζαν Λουκ Ντομπέ έρχεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, που συνεχίζει την αναζήτηση για την ενίσχυση του στο αριστερό άκρο της επιθετικής γραμμής του.

Οι «ασπρόμαυροι» εξέτασαν και έφτασαν σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Ρεμς για την απόκτηση του Τάσου Δώνη, με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο η περίπτωση του 25χρονου Έλληνα επιθετικού φαίνεται πως μπαίνει στο ψυγείο και δεν θα προχωρήσει με απόφαση που πάρθηκε μετά και τις αντιδράσεις από ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Σ’ ότι αφορά την περίπτωση του Ζαν Λουκ Ντομπέ, ο Γάλλος εξτρέμ ανήκει στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023 με τη βελγική ομάδα και στην περσινή σεζόν περσινή σεζόν έγραψε 32 συμμετοχές σκοράροντας 2 γκολ και μοιράζοντας 14 ασίστ.

@Photo credits: Official account - twitter.com/dompe91

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα