Άρης: Σε προχωρημένες επαφές με τον Λούκας Αϊχάδο Κιντάνα

Άρης: Σε προχωρημένες επαφές με τον Λούκας Αϊχάδο Κιντάνα

Άρης: Σε προχωρημένες επαφές με τον Λούκας Αϊχάδο Κιντάνα

bet365

Ο Άρης δείχνει να καταλήγει στην περίπτωση του Λούκας Αϊχάδο Κιντάνα για το δεξί άκρο της άμυνας καθώς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον 27χρονο Ισπανό ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Οβιέδο.

Ο βραχύσωμος (1.73μ.) δεξιός οπισθοφύλακας δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Οβιέδο έως το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά είναι θετικός στη μεταγραφή του στον Άρη συνυπολογίζοντας προφανώς και την προοπτική της ευρωπαϊκής συμμετοχής.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος μετρά διαδοχικές γεμάτες χρονιές με την ισπανική ομάδα καθώς πέρυσι (στη LaLiga 2) έπαιξε σε 31 παιχνίδια έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2020-21 είχε 26 συμμετοχής στη LaLiga – με ένα γκολ και τρεις ασίστ. Ο Λούκας Αϊχάδο μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας καθώς στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκε σ’ αυτή τη θέση σε 20 αγώνες.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δείχνει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Άρη για το δεξί άκρο της άμυνας και φυσικά εφόσον αποκτηθεί προορίζεται για βασικός. Βέβαια, πολλά θα εξαρτηθούν και από τη στάση που θα κρατήσει η Οβιέδο καθώς ο Ισπανός έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα