Παπαϊωάννου: «Οκτώ πρόεδροι είχαμε δεσμευτεί με λόγο Τιμής μεταξύ μας»

Newsroom
Παπαϊωάννου: «Οκτώ πρόεδροι είχαμε δεσμευτεί με λόγο Τιμής μεταξύ μας»

bet365

Η δήλωση του Πανουργιά Παπαϊωάννου μετά από τα αποτελέσματα των εκλογών για την προεδρία της Super League.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο νέος πρόεδρος της Λίγκας. Μετά την εκλογή του Μαρινάκη, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου προχώρησε στην παρακάτω δήλωση, έχοντας νωρίτερα αποσύρει την δική του υποψηφιότητα για την προεδρία της λίγκα.

Η δήλωση του μεγαλομετόχου της Λαμίας:

«Εδώ κύριοι δεν είμαι για τον εαυτό μου, ούτε είχα σκοπό να εκλεγώ για να διοικήσω τη λίγκα για προσωπικό μου όφελος. Ήμουν εδώ ως επικεφαλής μια ομάδας 8 προέδρων που είχαμε συμφωνήσει τι ακριβώς πρεσβεύουμε και είχαμε δεσμευτεί με λόγο Τιμής μεταξύ μας!

Κοιτάζω γύρω μου και διαπιστώνω ότι λείπουν αρκετοί από τους 8, που για δικούς τους λόγους αποφάσισαν να μην τηρήσουν την υπόσχεση τους…

Κατόπιν τούτου δεν έχω κανέναν λόγο να υποστηρίξω την υποψηφιότητα μου και εύχομαι ο κ. Μαρινάκης να κάνει πράξη αυτά που υποσχέθηκε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα