ΠΑΟΚ-Φενέρμπαχτσε: Σενάρια ανταλλαγής Πέλκα-Τσόλακ

ΠΑΟΚ-Φενέρμπαχτσε: Σενάρια ανταλλαγής Πέλκα-Τσόλακ

Newsroom
ΠΑΟΚ-Φενέρμπαχτσε: Σενάρια ανταλλαγής Πέλκα-Τσόλακ

bet365

Στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι η Φενέρμπαχτσε θέλει τον Αντόνιο Τσόλακ και μάλιστα έχουν προτείνει τον Δημήτρη Πέλκα ως αντάλλαγμα.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, στη Φενέρμπαχτσε έχει... γυαλίσει ο Αντόνιο Τσόλακ και μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας της Πόλης έχουν προτείνει στον ΠΑΟΚ τον Δημήτρη Πέλκα ως αντάλλαγμα.

Η ιστοσελίδα yeniasir.com.tr, στέκεται στο γεγονός ότι ο Πέλκας θέλει να επιστρέψει στην Τούμπα, ενώ την ίδια στιγμή ο Κροάτης επιθετικός είναι σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού του.

Δύο ακόμα στοιχεία που... βοηθούν το deal να επιτευχθεί, βάσει του εν λόγω ρεπορτάζ, είναι ότι οι δύο παίκτες έχουν το ίδιο γραφείο μάνατζερ, ενώ ο Μπράνκο που έχει περάσει από τον «δικέφαλο του Βορρά», έχει αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στα «καναρίνια» και διατηρεί καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ.

Ο 28χρονος Διεθνής μέσος με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε 201 φορές και μέτρησε 44 γκολ και 32 ασίστ. Aπό την άλλη, ο Τσόλακ, έχει σε 38 ματς 4 γκολ και 2 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα