Ολυμπιακός: Οι τέσσερις παίκτες που μπορούν να αναδειχθούν από την προετοιμασία

Ολυμπιακός: Οι τέσσερις παίκτες που μπορούν να αναδειχθούν από την προετοιμασία

Ολυμπιακός: Οι τέσσερις παίκτες που μπορούν να αναδειχθούν από την προετοιμασία

bet365

Οι Κούτρης, Ντιμπί Κεϊτά, Φαντινγκά και Κανέ είναι μέσα στα πρόσωπα που έχουν ενδιαφέρον στην προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού.

Είναι τέσσερις παίκτες σε θέσεις που χρειαστεί βοήθεια και έξτρα ώθηση ο Ολυμπιακός.

Ένας εξ αυτών είναι και Έλληνας, που έχει διεθνείς συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ο Λεονάρντο Κούτρης. Στο περιθώριο της προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους θα... δοκιμαστούν αρκετοί παίκτες για να φανεί εάν θα κοπούν ή εάν θα μείνουν στο ρόστερ των Πρωταθλητών Ελλάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΚΟΥΤΡΗΣ

Ο Κούτρης είναι ένας παίκτης που εάν πείσει στον Μαρτίνς στην προετοιμασία θα έχει σημαντικές ελπίδες να πάρει νέα ευκαιρία ως αριστερός μπακ στον Ολυμπιακό. Ο εξτρέμ Κεϊτά και ο μεσοεπιθετικός Φαντινγκά εάν δείξουν την πρέπουσα εικόνα θα πάρουν περισσότερα ματς στην α' ομάδα.

Υπάρχει και ο Κανέ που ενώ ήταν... φευγάτος με την εικόνα του στο τέλος της σεζόν άλλαξε τη γνώμη του Μαρτίνς και έμεινε ως back up του Εμβιλά (ως εξάρι δηλαδή κυρίως). Και για τον Κανέ είναι σημαντικό να βγάλει καλή εικόνα στον Ολυμπιακό αυτό το διάστημα. Εάν δείξει διάρκεια και καλά δείγματα τότε αυτό θα επιτρέψει στον έμπειρο κόουτς των Πειραιωτών να έχει μία ακόμα αξιόπιστη λύση για τον άξονά του.

ΚΑΝΕ

Βέβαια στην Αυστρία υπάρχουν και άλλοι «μετέωροι» παίκτες όπως οι Ανδρούτσος και Κρίστινσον για παράδειγμα. Από την άλλη τα φιλικά είναι αρκετά και έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός θα δοκιμάσει πολλά πρόσωπα και σχήματα και θα αξιολογήσει ανάλογα τους παίκτες του. Εδώ θα φανεί και ποιοι από τους ποδοσφαιριστές που δίνουν... μάχη για μία θέση στο έμψυχο δυναμικό του χρόνου το θέλουν πραγματικά και θέλουν πραγματικά να μείνουν και να προσφέρουν.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα