Ολυμπιακός: Η ώρα του Ζίνκερναγκελ 

Ολυμπιακός: Η ώρα του Ζίνκερναγκελ 

Ολυμπιακός: Η ώρα του Ζίνκερναγκελ 

bet365

Ο Δανός μεσοεπιθετικός φτάνει το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα προκειμένου να πιάσει και τυπικά Λιμάνι, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta.

Ο Φίλιπ Ζίνκερναγκελ θα είναι η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού, όπως διαβάσατε σχετικά στο Gazzetta, μιας και οι «Ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σε όλα με την Γουότφορντ. Ο Δανός θα βρεθεί στην Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης (18.30) για ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αυστρία για την προετοιμασία. Εξάλλου το Gazzetta είχε σταθεί από την Τρίτη στην επιθυμία του παίκτη, που είχε συμφωνήσει με τον πειραϊκό σύλλογο.

Ο Ζίνκερναγκελ θα κλείσει και τυπικά με τριετές συμβόλαιο (θα είναι αγορά του παίκτη με ποσό που μπορεί να υπερβεί και τα 2 εκατ. ευρώ) ενώ κομβικό ρόλο έπαιξε πως ο παίκτης τα είχε βρει με τον Ολυμπιακό και ήταν... ψημένος για τη μεταγραφή. Αν και είναι winger μπορεί να παίξει σε ρόλο επιτελικού χαφ, 2ου κυνηγού, στα δύο άκρα της επίθεσης αλλά και φορ. Το 2021-2022 με τη Φόρεστ είχε 50 αγώνες με 7 γκολ και 10 ασίστ. Από τη στιγμή που θα κλείσουν και τυπικά οι Βρσάλικο και Άβιλα για τη θέση του δεξιού μπακ και ο Δανός μεσοεπιθετικός ο Ολυμπιακός θα έχει καλύψει τις πρώτες του βασικές ανάγκες σε μεταγραφικό επίπεδο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα