ΠΑΟΚ: Ξανά στο προσκήνιο ο Τιάγκο Ντάντας (vid)

ΠΑΟΚ: Ξανά στο προσκήνιο ο Τιάγκο Ντάντας (vid)

ΠΑΟΚ: Ξανά στο προσκήνιο ο Τιάγκο Ντάντας (vid)

bet365

Δημοσίευμα στην Πορτογαλία κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ κάτι που επιβεβαιώνεται κι από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Το σίγουρο είναι πως ο 21χρονος μεσοεπιθετικός αρέσει στον Ζοσέ Μπότο.

Τον περασμένο Ιανουάριο η περίπτωση του Τιάγκο Ντάντας απασχόλησε τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Ζοσέ Μπότο επέλεξε να πάει στην απόκτηση του Φιλίπε Σοάρες και να αφήσει στην άκρη τον 21χρονο μεσοεπιθετικό της Μπενφίκα, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός με την Τοντέλα και μέτρησε 34 συμμετοχές με απολογισμό τεσσάρων γκολ και δυο ασίστ.

Σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «maisfutebol» αναφέρει πως ο Ντάντας ενδιαφέρει εκ νέου τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή του «Δικεφάλου» σημειώνοντας πως η υπόθεση είναι προχωρημένη και ο 21χρονος μεσοεπιθετικός πρόκειται να υπογράψει στον ΠΑΟΚ!

«Στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης φαίνεται πως πρόκειται να υπογράψει ο Τιάγκο Ντάντας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Maisfutebol, η συμφωνία δεν έχει κλείσει ακόμη, αλλά οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ελληνικού συλλόγου και της Μπενφίκα βρίσκονται σε καλό δρόμο. Η μετακόμιση του Ντάντας στη Θεσσαλονίκη είχε ήδη τεθεί στις αρχές της χρονιάς και πλέον είναι κοντά στην ολοκλήρωση της.

Ο μέσος, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Λουζ μέχρι το 2024, είναι η ενίσχυση που επιθυμεί ο Ζοσέ Μπότο, πρώην επικεφαλής του σκάουτινγκ της Μπενφίκα. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ λατρεύει την περίπτωση του 21χρονου μέσου και γι' αυτό θέλει να τον πάρει στην Ελλάδα», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Στο μεταξύ η εφημερίδα «Record» στην ηλεκτρονική έκδοσή της προχωράει ακόμα περισσότερο το θέμα του Τιάγκο Ντάντας, που επέστρεψε στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ.

«Ο Τιάγκο Ντάντας είναι κοντά στο να κλείσει στον ΠΑΟΚ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, με τον Ζοσέ Μπότο να εμφανίζεται από τους συμπατριώτες του «αποφασισμένος να βασιστεί στον νεαρό ποδοσφαιριστή», ο οποίος μετά το τέλος του δανεισμού του στην Τοντέλα έχει επιστρέψει στην Μπενφίκα, όπου ανήκει, ξεκινώντας προπονήσεις με την ομάδα της Λισαβόνας.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο Μπότο έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Τάντας, που εμφανίζεται θετικός ως προς το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα, «οπότε αυτή τη στιγμή το μόνο που απομένει είναι να καταλήξουν σε συμφωνία η Μπενφίκα και η ομάδα της Θεσσαλονίκης».

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη είναι το αν πρόκειται για οριστική μεταγραφή ή δανεισμό,

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα