Παναθηναϊκός: Επιστροφή στο Κορωπί με μοναδικό νέο πρόσωπο τον Λοντίγκιν

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στο Κορωπί με μοναδικό νέο πρόσωπο τον Λοντίγκιν

Newsroom
Παναθηναϊκός: Επιστροφή στο Κορωπί με μοναδικό νέο πρόσωπο τον Λοντίγκιν

bet365

Τέλος οι διακοπές για τους Κυπελλούχους Ελλάδας και επαναφορά πλέον σε ρυθμούς δουλειάς. Η σημερινή ημέρα (20/6) θα σημάνει την επιστροφή στο Κορωπί για την έναρξη της προετοιμασίας. Παρών θα είναι ο Γιούρι Λοντίγκιν.

Οι «πράσινοι» θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους στο «Γ.Καλαφάτης» για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας αγωνιστικής περιόδου μετά την επιτυχία της περασμένης σεζόν με την εξασφάλιση ευρωπαϊκής θέσης και φυσικά την επιστροφή στους τίτλους με το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ξαναδεί τους ποδοσφαιριστές του και μαζί με αυτούς θα συναντήσει και τον Γιούρι Λοντίγκιν που θα είναι το νέο πρόσωπο. Ο Ρώσος τερματοφύλακας αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα και συνεχίζει με την πράσινη φανέλα, όντας έτοιμος για τις σημερινές ιατρικές εξετάσεις. Σε αντίθεση, δεν θα είναι παρών ο Κρίστι Γκάνεα που έκανε τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αθήνα μετά την αποχώρησή του από τον Άρη, λόγω έξτρα άδειας.

Η προετοιμασία μέχρι και την 1η Ιουλίου θα έχει έδρα το Κορωπί, έπειτα θα μεταφερθεί στο Πήλιο για το πρώτο στάδιο και το δεύτερο θα γίνει στην Αυστρία από τις 5 έως τις 19 Ιουλίου, όπου και θα διεξαχθούν τέσσερα φιλικά ματς.

Ο τρίτος προκριματικός γύρος του Europa Conference League, όπου συμμετέχει ο Παναθηναϊκός, έχει προγραμματιστεί για τις 4 Αυγούστου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα