Η Χιρόνα ανέβηκε στη La Liga και ο ΠΑΟΚ, μάλλον, ξεχνάει τον Μπουένο

Η Χιρόνα ανέβηκε στη La Liga και ο ΠΑΟΚ, μάλλον, ξεχνάει τον Μπουένο

Η Χιρόνα ανέβηκε στη La Liga και ο ΠΑΟΚ, μάλλον, ξεχνάει τον Μπουένο

bet365

Ο Ζοσέ Μπότο αναπροσαρμόζει τα πλάνα του, σ’ ότι αφορά τη θέση των κεντρικών αμυντικών, περιμένει τον Ιβάν Νέσμπεργκ στη Θεσσαλονίκη και ψάχνει για έναν ή δύο ακόμα στόπερ.

Ο Ιβάν Νέσμπεργκ, κλεισμένος εδώ και πολύ καιρό, παίρνει το δρόμο προς την Τούμπα, έχοντας σκοράρει για τη Βαλερένγκα στο τελευταίο παιχνίδι με τη φανέλα της. Ωστόσο η άφιξη του Νορβηγού δε δίνει μια οριστική λύση στο κενό που έχει δημιουργηθεί για τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Το όνομα του Σάντι Μπουένο, που έχει προταθεί στον Ζοσέ Μπότο για το κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να βγει από τη λίστα του Πορτογάλου αθλητικού διευθυντή. Ο 23χρονος Ουρουγουανός (με ιταλικό διαβατήριο) κεντρικός αμυντικός έχει προταθεί (από τον μάνατζερ του Νίκο Κουαλιάτα) μ’ έναν αστερίσκο δίπλα από το όνομά του. Βλέπετε, μια από τις προϋποθέσεις για να προχωρούσαν οι «ασπρόμαυροι» σε διαπραγματεύσεις με την Χιρόνα ήταν η παραμονή στη Secunda Division.

Η Χιρόνα από χτες το βράδυ πανηγυρίσει την άνοδο στην Primera Division, επικρατώντας με 3-1 εκτός έδρας της Τενερίφη στον δεύτερο «τελικό» ανόδου και τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για τον ΠΑΟΚ, που θα πρέπει να ξεχάσει τον Σάντι Μπουένο.

Μιλάμε, πλέον, για έναν ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και η λογική λέει ότι θα παραμείνει για να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη La Liga.

Οι επιλογές και ο Μπούργος

Ο Ζοσέ Μπότο έχει «παγώσει», ίσως και για λόγους τακτικής, τις διαπραγματεύσεις με την Χέρακλες για τον Μάρκο Ρέντε, ο οποίος λέγεται ότι σήμερα θα έχει ένα καθοριστικό ραντεβού με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του, μετά τον υποβιβασμό στη Β’ κατηγορία.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου» εξετάζει τις υπόλοιπες επιλογές που έχει για τη θέση του στόπερ γνωρίζοντας ότι δεν ψάχνει για έναν αλλά για δυο ποδοσφαιριστές.

Στο τραπέζι υπάρχει το όνομα του Εστεμπάν Μπούργος, ο οποίος ξεφεύγει από τη λογική των ποδοσφαιριστών ηλικίας 22-25 ετών, αλλά ο 30χρονος Αργεντινός κεντρικός αμυντικός της Εϊμπάρ (επίσης διεκδίκησε μέσω των μπαράζ την άνοδο στη La Liga) είναι ελεύθερος.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα