ΠΑΟΚ: Αυτά είναι τα επόμενα βήματα για την απόκτηση του Κοτάρσκι

ΠΑΟΚ: Αυτά είναι τα επόμενα βήματα για την απόκτηση του Κοτάρσκι

ΠΑΟΚ: Αυτά είναι τα επόμενα βήματα για την απόκτηση του Κοτάρσκι

bet365

Μέχρι τη Δευτέρα (20/6) ο Ντομινίκ Κοτάρσκι αναμένεται να ολοκληρώσει το… ταξίδι από το Άμστερνταμ (και τον Άγιαξ) στη Θεσσαλονίκη (και τον ΠΑΟΚ) μέσω Κροατίας (και της Γκόριτσα).

Η μεταγραφή του Ντομινίκ Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια… καραμπόλα, όπως την περιγράψαμε αναλυτικά τις προηγούμενες ημέρες στο Gazzetta, αλλά μοιάζει ένα μακρύ ταξίδι με πολλούς σταθμούς και αρκετές ώρες αναμονής.

Η αναμονή του ΠΑΟΚ και του Μπότο, που παρεμπιπτόντως δεν άλλαξε ούτε λεπτό στάση, φτάνει στο τέλος της.

Σήμερα (17/6) έγιναν τα πιο σημαντικά βήματα και προχώρησε κατά πολύ μια σημαντική μεταγραφική κίνηση για τους «ασπρόμαυρους». Γιατί, όπως και να το κάνουμε, από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, η απόκτηση ενός τερματοφύλακα ήταν η πιο κομβική κίνηση στο σχεδιασμό για τον ΠΑΟΚ των επόμενων χρόνων.

Κι όπως μας δείχνει ξεκάθαρα με την στάση του ο Ζοσέ Μπότο, στο πρόσωπο του νεαρού Κροάτη βλέπει τον τερματοφύλακα των επόμενων ετών κάτω από τα «ασπρόμαυρα» δοκάρια.

Ο Άγιαξ το μεσημέρι ανακοίνωσε την πώληση του 22χρονου γκολκίπερ στην Γκόριτσα και λίγο ο Κοτάρσκι, έγινε επίσημα παίκτης της Γκόριτσα υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Και κάπου εδώ αρχίζει να μπαίνει στο τραπέζι ο ΠΑΟΚ. Μπορεί ο πρόεδρος της κροατικής ομάδας, Νέναντ Τσρνένκο, να απέφυγε να επιβεβαιώσει την προφορική συμφωνία, αλλά και στην Κροατία γνωρίζουν με βεβαιότητα ότι «ο Κοτάρσκι θα φύγει πολύ γρήγορα καθώς υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ».

Ο «Δικέφαλος», σύμφωνα με κροατικά ΜΜΕ, «είναι διατεθειμένος να δώσει περισσότερα από το ένα εκατομμύριο ευρώ, που πλήρωσε η Γκόριτσα για την αγορά του συμβολαίου», με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το κόστος της μεταγραφής του θα αγγίξει το 1,8 εκατομμύριο ευρώ.

Το επόμενο βήμα θέλει την Γκόριτσα να παραχωρεί τον 22χρονο τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ, με τη μορφή δανεισμού, καθώς δεν επιτρέπεται μέσα στην ίδια μεταγραφική περίοδο η υπογραφή δύο συμβολαίων και ο Κοτάρσκι έχει υπογράψει, ήδη, ένα συμβόλαιο με την Γκόριτσα.

Λεπτομέρειες όπως το αν θα υπάρχει υποχρεωτική ρήτρα μετά το τέλος του δανεισμού θα γίνουν γνωστές με τις επίσημες ανακοινώσεις που αναμένονται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα