ΠΑΟΚ: Περιμένοντας τον Κοτάρσκι κλείνει τον Ζίβκοβιτς για να μη μείνει «άδειος» στο τέρμα!

ΠΑΟΚ: Περιμένοντας τον Κοτάρσκι κλείνει τον Ζίβκοβιτς για να μη μείνει «άδειος» στο τέρμα!

ΠΑΟΚ: Περιμένοντας τον Κοτάρσκι κλείνει τον Ζίβκοβιτς για να μη μείνει «άδειος» στο τέρμα!

bet365

Ποια είναι τα δεδομένα για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι και της συμφωνίας με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς πέντε ημέρες πριν ο ΠΑΟΚ επιστρέψει στο γήπεδο και ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Σε πέντε ημέρες ο ΠΑΟΚ ξεκινάει την προετοιμασία για τη νέα χρονιά και το θέμα του τερματοφύλακα παραμένει μια σημαντική εκκρεμότητα.

Τα δεδομένα της υπόθεσης του Ντομινίκ Κοτάρσκι είναι γνωστά, τις προηγούμενες ημέρες διαβάσατε αναλυτικά στο Gazzetta τι ισχύει με τον Κροάτη τερματοφύλακα. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση. Αυτός είναι ο «εκλεκτός» του Ζοσέ Μπότο. Αυτός θα είναι ο βασικός την επόμενη χρονιά. Τελεία και παύλα.

Στη Μικράς Ασίας επιμένουν ότι είναι «θέμα ημερών η απόκτηση του», καθώς γνωρίζουν ότι υπάρχει συμφωνία με την Γκόριτσα, έτσι ώστε ο 22χρονος γκολκίπερ να αποκτηθεί από τον «Δικέφαλο».

Ακόμα κι αν υπάρξει εξέλιξη μέχρι την Τρίτη (21/6) ο Κοτάρσκι θα απουσιάζει από την «πρώτη» της ομάδας, καθώς μέχρι πριν από λίγες ημέρες είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα των ελπίδων της Κροατίας. Ο νεαρός «πορτιέρε» έχει πάρει άδεια γι’ αυτό το λόγο απουσιάζει και από την προετοιμασία της Γκόριτσα, που όπως λέγεται έχει βρει, ήδη, τον αντικαταστάτη του.

Με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να έχει αποχωρήσει από την ομάδα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει ότι αυτή την στιγμή έχει στη διάθεσή του μόνο τους νεαρούς Ταλιχμανίδη και Μπαλωμένο, γι’ αυτό και οι «ασπρόμαυροι» προχωρούν στην ανανέωση του συμβολαίου με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Να έχουν έναν έμπειρο τερματοφύλακα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, να έχουν στο ρόστερ έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα με την συμπεριφορά του, ενώ μπορεί να βοηθήσει και στην καλύτερη και γρηγορότερη προσαρμογή του Κοτάρσκι

Ο 33χρονος Σέρβος γκολκίπερ βλέπει με θετικό μάτι την πρόταση του «Δικεφάλου» και λογικά θα ανανεώσει, άλλωστε τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και συζήτησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τις λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με το ύψος του συμβολαίου (1+1 χρόνο) και τις αποδοχές, που θα είναι μειωμένες σε σχέση μ’ αυτές που είχε τα προηγούμενα τρία χρόνια.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα