Ολυμπιακός: Τα τρία αριστερά μπακ, που θα δώσουν... μάχη για μία θέση (vid)

Ολυμπιακός: Τα τρία αριστερά μπακ, που θα δώσουν... μάχη για μία θέση (vid)

Ολυμπιακός: Τα τρία αριστερά μπακ, που θα δώσουν... μάχη για μία θέση (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός στην προετοιμασία του θα έχει πλην Ρέαμπτσιουκ τρία αριστερά μπακ, εκ των οποίων ενδέχεται να μείνει ένα για την πρώτη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τη φετινή του περίοδο έχοντας μεταγραφικές ανάγκες για τα άκρα του στην άμυνα (κυρίως για τη δεξιά πλευρά). Σε σχέση με τη θέση του αριστερού μπακ σε πρώτη φάση δεν φαίνεται να υπάρχει προτεραιότητα ενίσχυσης, όμως το μέτωπο αυτό παραμένει ανοιχτό. Δηλαδή το να γίνει μία προσθήκη για αυτή την πλευρά της άμυνας.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι διεθνής και είχε υποχρεώσεις με τη Μολδαβία (και άρα έξτρα μέρες ξεκούρασης) όμως στην προετοιμασία στο πλάνο της ομάδας θα υπάρχουν και άλλα τρία αριστερά μπακ. Ο λόγος για τους Φώτη Κίτσο (που είναι και αυτός βέβαια διεθνής αλλά με τις Ελπίδες και επρόκειτο και αυτός να έχει έξτρα μέρες για να πάρει τις ανάσες του), Απόστολο Αποστολόπουλο και Λεονάρντο Κούτρη. Από αυτούς τους τρεις παίκτες ενδέχεται στο τέλος να μείνει μόνο ένας.

ΚΟΥΤΡΗΣ1

Θα... κοντραριστούν δηλαδή τρεις παίκτες για μία θέση. Ο Αποστολόπουλος είναι κυρίως παίκτης της β' ομάδας του Ολυμπιακού. Ο Κίτσος θα τσεκαριστεί / τεσταριστεί για πιθανό back up του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και ο Κούτρης εφόσον είναι πειστικός και βγάλει καλή εικόνα μπορεί να αυξήσει τις ελπίδες παραμονής του. Κυρίως στο... μικροσκόπιο θα μπουν δηλαδή οι Κίτσος και Κούτρης. Να μείνουν και οι τρεις μπακ σε επίπεδο α' ομάδας θεωρείται και είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Να μείνει ένας εκ των παραπάνω μαζί με τον Ρέαμπτσιουκ με το ενδεχόμενο και την υποσημείωση να προκύψει και μία προσθήκη για τη συγκεκριμένη πλευρά είναι κάτι που δείχνει πιο πιθανό. Μία πιο εφικτή εκδοχή.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα