Ατρόμητος: Ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Γιαννιώτη

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Γιαννιώτη

Newsroom
Ατρόμητος: Ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Γιαννιώτη

bet365

Η ΠΑΕ Ατρόμητος επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 29χρονο τερματοφύλακα Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2023.

Επισημοποιήθηκε η παραμονή του Ανδρέα Γιαννιώτη στον Ατρόμητο. Η περιστεριώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο 29χρονος κίπερ υπέγραψε μέχρι το 2023.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Γιαννιώτη για την επόμενη σεζόν (2022/23), σφραγίζοντας το μέλλον του στην ομάδα μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ο διεθνής γκολκίπερ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με το Αστέρι στο στήθος τη σεζόν 2017/18 και με τις εμφανίσεις του έφτασε μέχρι την Εθνική ομάδα με την οποία έχει πραγματοποιήσει δύο συμμετοχές, ενώ την ίδια χρονιά κράτησε ανέπαφη την εστία του για οκτώ συνεχόμενες αγωνιστικές στη Super League και συνολικά 765 αγωνιστικά λεπτά. Με αυτή την επίδοση έγινε μέλος της κορυφαίας δεκάδας της σχετικής λίστας και ο μοναδικός τερματοφύλακας τα κατάφερε χωρίς να παίζει σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό ή ΠΑΟΚ. O Ανδρέας Γιαννιώτης μετά τη θητεία του σε Ολυμπιακό και Μακάμπι Τελ Αβίβ, επέστρεψε στο Περιστέρι τη σεζόν 2020/21 και ετοιμάζεται για την τέταρτη συνολικά χρονιά του στον Ατρόμητο. Συνολικά, έχει καταγράψει 66 συμμετοχές με την ομάδα μας σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας 24 φορές ανέπαφη την εστία του, ενώ έχει ανακηρυχθεί δύο φορές Καλύτερος Τερματοφύλακας της Super League, το 2016/17 και το 2017/18, με τη δεύτερη να είναι χάρη στις εμφανίσεις του με τον Ατρόμητο».

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, εξέλιξη που αποτέλεσε και θερμή εισήγηση του προπονητή μας, Κρις Κόλμαν, ώστε ο Ανδρέας Γιαννιώτης να αποτελέσει το δίδυμο με τον Μάρκο Μάριτς, ο Έλληνας γκολκίπερ της ομάδας μας δήλωσε στο atromitosfc.gr:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος μετά τη σημερινή εξέλιξη και που παραμένω στον Ατρόμητο. Ήθελα πολύ να μείνω στον Ατρόμητο, καθώς ολοκληρώνοντας συνολικά τρία χρόνια στη ομάδα, έχω δεθεί σε μεγάλο βαθμό με αυτόν τον σύλλογο, με αυτούς τους ανθρώπους και με τον κόσμο του. Εδώ έχω ζήσει μερικές από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και έχω υπάρξει μέλος σε εξαιρετικές πορείες στο πρωτάθλημα, οπότε στόχος δικός μου και του Ατρόμητου είναι να επαναφέρουμε την ομάδα σε αυτές τις υψηλές θέσεις και να διεκδικούμε απαιτητικούς στόχους με ωραίο ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κ. Αγγελόπουλο για τις προσπάθειες που έκαναν αυτό το διάστημα για να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα και φυσικά τον προπονητή μας, τον Κρις Κόλμαν, που ήθελε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί. Πραγματικά, η παρουσία του από την προηγούμενη σεζόν μας βοήθησε πολύ και ανυπομονώ να συνεργαστούμε για την επόμενη χρόνια, αυτή τη φορά από το καλοκαίρι. Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την ομάδα μας, καθώς βαδίζουμε πλέον στα 100 μας χρόνια και ελπίζω μαζί με τους οπαδούς μας να πανηγυρίσουμε πολλές νίκες και να δούμε τον Ατρόμητο εκεί που τον είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα