Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Μάρβιν Πίρσμαν για την επισημοποίηση της συμφωνίας

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Μάρβιν Πίρσμαν για την επισημοποίηση της συμφωνίας

Newsroom
Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Μάρβιν Πίρσμαν για την επισημοποίηση της συμφωνίας

bet365

Άρης και Μάρβιν Πίσμαν έχουν συμφωνήσει από τον περασμένο Γενάρη και με την άφιξη του παίκτη στη Θεσσαλονίκη θα επικυρωθεί η συνεργασία τους.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών περιλαμβάνει συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων (με την προοπτική ανανέωσής του στην ομάδα) και με την άφιξη του Μάρβιν Πίρσμαν στη Θεσσαλονίκη ουσιαστικά θα ολοκληρωθεί το διαδικαστικό κομμάτι. Για την ακρίβεια, ο Βέλγος αμυντικός θα υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «κίτρινους».

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με σκοπό να έχει βασικό ρόλο στο αριστερό άκρο της άμυνας και προέρχεται από δύο γεμάτες και πολύ ικανοποιητικές σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Στην πρώτη σεζόν του (2020-21) αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια και είχε τέσσερις ασίστ, ενώ πέρυσι μέτρησε δύο γκολ και τέσσερις τελικές πάσες σε 27 αγώνες.

Τον Μάρβιν Πίρσμαν υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Νιαρχάκος, ο οποίος θα τον συνοδεύσει για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα