Οι Τούρκοι (ξανά) στέλνουν τον Ρουμάνο Μορουτσάν στον ΠΑΟΚ

Οι Τούρκοι (ξανά) στέλνουν τον Ρουμάνο Μορουτσάν στον ΠΑΟΚ

Οι Τούρκοι (ξανά) στέλνουν τον Ρουμάνο Μορουτσάν στον ΠΑΟΚ

bet365

Ένα ακόμα μεταγραφικό σενάριο (τουρκικής προέλευσης…) έρχεται στην επικαιρότητα και ένα νέο όνομα, αυτό του Ολίμπιου Μορουτσάν, να ξαναμπεί στη λίστα για τον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Ολίμπιου Μορουτσάν «κυκλοφορεί» στην πιάτσα, κυρίως των ατζέντηδων, ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ.

Ο Ζοσέ Μπότο αναζητά, όχι έναν αλλά τουλάχιστον δύο, ακραίους μεσοεπιθετικούς και οι… προτάσεις πέφτουν βροχή!

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, που ανήκει στη Γαλατασαράι, επιστρέφει ξανά στην «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα, μέσω νέων δημοσιευμάτων στην Τουρκία. Οι πρώτες αναφορές στο όνομα του Ρουμάνου έγιναν στις αρχές του μήνα, ωστόσο οι γείτονες επικαλούνται αναφορές στα ελληνικά ΜΜΕ και από τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό γύρω από την συγκεκριμένη περίπτωση.

Στα τουρκικά δημοσιεύματα γίνεται λόγος για πρόταση δανεισμού του ΠΑΟΚ προς τη Γαλατάσαραϊ και «οψιόν» αγοράς, στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ολίμπιου Μορουτσάν ανήκει από πέρσι στη Γαλατάσαραϊ, ενώ τα προηγούμενα χρόνια τον είχαν παρακολουθήσει και σκάουτερ της ιταλικής Ίντερ.

Το προηγούμενο καλοκαίρι η Γαλατά δαπάνησε 4 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Στεάουα Βουκουρεστίου, αφού την προσέλκυσαν τα 8 γκολ και οι 15 ασίστ που κατέγραψε την σεζόν 2020-21.

Πάντως, στην πρώτη του σεζόν με την τουρκική ομάδα ο Μορουτσάν κατέγραψε μόλις 4 γκολ και 5 ασίστ σε 40 αγώνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα