Σαντιάγκο Μπουένο: Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται στην Ισπανία για τον αντί-Κρέσπο

Σαντιάγκο Μπουένο: Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται στην Ισπανία για τον αντί-Κρέσπο

Σαντιάγκο Μπουένο: Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται στην Ισπανία για τον αντί-Κρέσπο

bet365

Ο 23χρονος Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός της Χιρόνα προστέθηκε στη λίστα των ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί το τελευταίο διάστημα στον ΠΑΟΚ χωρίς το όνομά του να είναι στις πρώτες επιλογές.

Με το δίδυμο Φερνάντο Βαρέλα και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, που έγραψε ιστορία για μια εξαετία, να έχει αποχωρήσει από την Τούμπα, ο ΠΑΟΚ ψάχνει για δύο τουλάχιστον ακόμα στόπερ στη μεταγραφική αγορά, καθώς διαφαίνεται στον ορίζοντα και μια πιθανή πώληση του Ενέα Μιχάι.

Με δεδομένη την απόκτηση του Νορβηγού Ιβάν Νέσμπεργκ από τη Βαλερένγκα, ο Ζοσέ Μπότο έχει στρέψει την προσοχή του στην περίπτωση του Μάρκο Ρέντε της ολλανδικής Χέρκουλες, ενώ τις τελευταίες ημέρες έχει προστεθεί στη λίστα του και το όνομα του Σαντιάγκο Μπουένο.

Το… προξενιό έκανε ο μάνατζερ του Νίκο Κουαλιάτα, καθώς ο 23χρονος Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός της Χιρόνα εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο με τον συνομήλικο και συμπατριώτη του, ο οποίος από την Κυριακή (12/6) βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Κάπως έτσι προέκυψε το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου», που έχει μπει στη διαδικασία ανάλυσης του Μπουένο, χωρίς ωστόσο να είναι η πρώτη επιλογή του Μπότο. Άλλωστε, ο Ουρουγουανός στόπερ, έχει συμβόλαιο με την Χιρόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, άρα μιλάμε για μια περίπτωση που χρειάζεται διαπραγμάτευση και χρήματα προς την ισπανική ομάδα, που αυτή την περίοδο αγωνίζεται στα Playoff ανόδου από την Segunda División στην Primera División.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής, όπως μεταφέρεται από τη Μικράς Ασίας, είναι σε διαπραγματεύσεις με άλλον κεντρικό αμυντικό στον οποίο έχει πέσει όλο το βάρος τη δεδομένη χρονική στιγμή. Μόνο αν για τον οποιοδήποτε λόγο «κολλήσουν» οι υποθέσεις που τρέχει αυτή την εποχή ο Ζοσέ Μπότο, μπορεί να ανέβει κάποιες θέσεις στη λίστα και η περίπτωση του Μπουένο.

Από την Πενιαρόλ στην Μπαρτσελόνα Β'

Ο 23χρονος Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός πριν από πέντε χρόνια έκανε το άλμα προς την Ευρώπη αφήνοντας την U19 της Πενιαρόλ για να βρεθεί στη Βαρκελώνη.

Εντάχθηκε στο δυναμικό της U19 των «Μπλαουγκράνα», όμως δεν κατάφερε να ξεχωρίσει και τον Ιανουάριο του 2018 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Περαλάδα, στην οποία αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο, έχοντας 41 συμμετοχές.

Το καλοκαίρι του 2019 έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα Β’ και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο στην Χιρόνα, με την οποία μετρά ως τώρα 83 αγώνες με 4 γκολ και 4 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα